test

divide et impera

UREDNIČE S TREBINJE LIVE-A Predstavi se i reci tko si i napiši svojoj publici što ste radili 6. decembra 1991.?

Standardno huškački i iskusnim izbjegavanjem istine, trebinjski portal Trebinje Live nemušto je izignorirao 6. prosinca i Dan branitelja Dubrovnika, 30. godišnjicu jednog od najtežih dana u dubrovačkoj povijesti, jednog od najgorih dana Dubrovnika u Domovinskom ratu. Tada je Jugoslavenska armija potpomognuta četničkim paravojskama pokušala zauzeti Dubrovnik i pritom ne uspjevši u svojim naumima, iz očaja i osvete, ubijala civile gađajući civilne objekte i spomenike kulture svim mogućim sredstvima, s kopna, iz zraka i s mora.
Priča o dubrovačkom desetljeću bez brodova

Parobrod SVETI VLAHO posljednji put zaplovio je bez svog zvona unatoč protivljenju kapetana, pokazalo se da je bio u pravu

Zvono s dubrovačkog parobroda “SVETI VLAHO“ i danas se nalazi u Pomorskom muzeju Dubrovnik, piše naš sugrađanin Ivo Batričević u novom izdanju feljtona 'Priče o moru i brodovima'.
komentar

Jedva čekam da sve ovo završi pa da opet budemo partizani i ustaše

Ova pandemija je, osim što je bespovratno oduzela više od deset tisuća života u Hrvatskoj, prije gotovo dvije godine oduzela i sve ono što nas je krasilo fetivim Hrvatima.
Brodarska kompanija Orient

''ORONTES'' je posjetio Dubrovnik 1929. na svom prvom putovanju, tada se moglo sidriti i blizu Porporele

Naš sugrađanin Ivo Batričević u novom izdanju feljtona 'Priče o moru i brodovima' piše o britanskom lajneru koji je na prvom putovanju plovio kao kruzer.
Učitaj još vijesti