'
"Ulicama našeg Grada" i "Serenada Gradu"

OD STIPANIČEVA PREKO LIDIJE BAČIĆ DO KLAPA Ovo su koncerti koji vas očekuju ovaj tjedan

Grad Dubrovnik i Turistička zajednica grada Dubrovnika, u sklopu programa "Ulicama našeg Grada" i "Serenada Gradu", te Ljetnih priredbi u turističkim mjestima, najavljuju bogat zabavno-glazbeni ovotjedni program.
IGRE

RASKOŠNA IZLOŽBA Pogledajte 'Mediteran u hrvatskom slikarstvu 20. i 21. stoljeća' (FOTO)

Raskošna izložba 'Mediteran u hrvatskom slikarstvu 20. i 21. stoljeća, otvorena je sinoć, 19. srpnja u Umjetničkoj galeriji Dubrovnik. Izložba je nastala u suradnji Dubrovačkih ljetnih igara i Umjetničke galerije Dubrovnik, a okupljenima su obratili ravnatelj Umjetničke galerije Dubrovnik Tonko Smokvina, umjetnička ravnateljica Igara Martina Filjak, kustosica izložbe Ivona Šimunović, autorica izložbe Iva Körbler te zamjenica gradonačelnika Grada Dubrovnika Jelka Tepšić.
IGRE

Baletna poslastica Hamlet ove nedjelje i ponedjeljka u parku Gradac

Spektakularno baletno uprizorenje Hamleta, jedne od najpoznatijih tragedija Williama Shakespearea, u režiji i koreografiji priznatog baletnog umjetnika Lea Mujića festivalskoj publici donijet će veliki ansambl Balet Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu ove nedjelje, 21. srpnja i ponedjeljka, 22. srpnja u parku Gradac s početkom u 21. 30 sati.
ZBOG MOGUĆEG PUŠTANJA Klevise Ymeri

OBITELJ ĐEREK POZIVA "Glas za pravdu - prosvjed za Katu i Stipu" sutra ispred zgrade Općinskog suda

Obitelj Đerek poziva na mirni prosvjed ispred zgrade Općinskog suda u Dubrovniku pod nazivom "Glas za pravdu - prosvjed za Katu i Stipu", a očekuje se da će prosvjed trajati pola sata. 
Učitaj još vijesti