test

sve je jasno

Ako netko još sumnja u cjepivo, neka pogleda ovaj graf

Europska komisija objavila je graf koji pokazuje odnos cijepljenih i umrlih u zemljama Europske unije.
pandemija

Direktor farmaceutske multinacionalne tvrtke otkrio zašto Britanija stoji puno bolje od EU

AstraZenecino cjepivo moglo bi biti razlog zašto je situacija s koronom u Britaniji trenutno puno bolja nego u ostatku Europe, tvrdi šef kompanije koja proizvodi tu vakcinu. Naime, kako podsjeća Telegraph, dok zemlje Europske unije, uključujući Njemačku, Nizozemsku i Austriju, vraćaju stroge mjere, poput lockdowna, na Otoku se vraćaju relativno normalnom životu.
VRHUNAC LUDILA

SVE ZA COVID POTVRDU Zabave u Italiji koje šokiraju: Zaraženog zavežu za krevet, ljube ga i grle...

Tužitelj u Bolzanu otvorio je istragu nakon što je jedan muškarac preminuo, a nekoliko osoba završilo na intenzivnoj njezi nakon što su navodno prisustvovali zabavi s ciljem da se zaraze covidom-19. Ovaj zabrinjavajući trend je zavladao u sjevernoj Italiji, gdje se ljudi koji se ne žele cijepiti žele, ali se žele zaraziti kako bi pribavili covid potvrdu za posao, ulazak u barove i restorane te vožnju javnim prijevozom, piše The Daily Beast.
KORONAVIRUS

State Department Amerikancima: Izbjegavajte putovanja u Hrvatsku

Američki State Department upozorio je Amerikance da ne putuju u Njemačku zbog trenutnog ubrzanog širenja koronavirusa u toj zemlji. Osim Njemačke, na popisu visokorizičnih zemalja našla se i Hrvatska.
Učitaj još vijesti