OBAVIJEST

Vozači, pripremite se! Gorivo će osjetno poskupjeti

Cijene goriva proteklih tjedana bile su u padu, no tome bi od utorka 18. veljače trebao doći kraj.
PANTOVČAK

Danas je Milanovićeva inauguracija. Pozvanih je malo, poznato je tko sve dolazi

Predsjednička inauguracija Zorana Milanovića održat će se na Pantovčaku danas, 18. veljače, s početkom u 12 sati, kao prva koja neće biti održana na Markovu trgu i s najmanje uzvanika do sada.
ZA 2019. GODINU

DRUŠTVO ARHITEKATA DUBROVNIK Časopis 'Mjera' nominiran za godišnju nagradu Hrvatske komore arhitekata

Ocjenjivački sud za dodjelu nagrada Hrvatske komore arhitekata za 2019. godinu u sastavu akademik Nikola Bašić, dipl. ing. arh. (predsjednik) i članovi Tomislav Ćurković, dipl. ing. arh., prof. Ante Kuzmanić, dipl. ing. arh., akademik Mladen Obad Šćitaroci, dipl. ing. arh. i prof. dr. sc. Karin Šerman, dipl. ing. arh. objavio je nominacije za godišnje nagrade Hrvatske komore arhitekata za 2019. godinu. U kategoriji za najbolji konceptualni pothvat nominiran je časopis „Mjera“ Društva arhitekata Dubrovnik autora i urednika arhitekata Divne Antičević, Boža Benića i Romana Duića.
GOSPODARSTVO

MOŽDA JE VRIJEME DA PRESTANETE PUŠITI Poskupljenjem cigareta, alkohola i slatkih pića u proračun će se sliti pola milijarde kuna

Povećanjem trošarina na duhan, alkohol, kavu i bezalkoholna pića od 1. ožujka ove godine, državni proračun bi do kraja godine trebao uprihoditi oko pola milijarde kuna, ali uglavnom zahvaljujući skupljim cigaretama. 
Učitaj još vijesti