test

projekti prilagodbe klimatskim promjenama

POTPISANI UGOVORI Uredit će se prostor oko Stare bolnice, zeleni projekti i u Konavlima i Orebiću

Župan Nikola Dobroslavić danas je u Palači Ranjina s načelnicima općina Orebić Tomislavom Ančićem i Konavle Božom Lasićem potpisao Ugovore o uređenju međusobnih prava i obveza za potrebe projekata sufinanciranih u okviru Javnog poziva za neposredno sufinanciranje provedbe mjera prilagodbe klimatskim promjenama iz nacionalnih i lokalnih planskih i strateških dokumenata.
novi mural

'MOJA LIJEPA ZEMLJA HRVATSKA' Velikani sporta krase zid igrališta u Čibači (FOTO)

Na igralištu u Čibači oslikan je mural 'Moja lijepa zemlja Hrvatska' s velikanima hrvatskog sporta. 
GRADSKO VIJEĆE

GROBLJE DUBAC, JOŠ MALO PA RASPRODANO Građani će vrlo brzo moći dobiti svoju grobnicu, ostale se poziva na kupnju prije 1. lipnja

Na dnevnom redu Gradskog vijeća su usvojene točke koje se tiču groblja Dubac. Radi se o točkama Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog teksta Dodatka II Ugovoru o financiranju izgradnje groblja Dubac, Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o groblju Dubac, Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti Općini Župa dubrovačka za kupnju zemljišta za potrebe izgradnje groblja Dubac i Prijedlog zaključka o davanju suglasnosti na prijedlog teksta Ugovora o kapitalnoj pomoći za izgradnju komunalne infrastrukture unutar 2. etape izgradnje groblja Dubac.
NAUTIČKA PATROLA

'ZLATNI OSMIJEH JADRANA' ACI marina Slano osvojila je priznanje za najljubaznije osoblje

Šesti puta zaredom dodijeljena je nagrada Zlatno sidro Nautičke patrole. 
Učitaj još vijesti