'Milanovićevoj Vladi pada sve što treba rasti, a raste sve što treba padati!'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Nositelj liste Velike koalicije za Županijsku skupštinu Branko Bačić na predizbornom je skupu na Mljetu ustvrdio da se rezultat jednoipolgodišnjeg rada Vlade Zorana Milanovića može svesti na to da "sve što treba rasti pada, a sve što treba padati raste".

-Vrludaju oko Pelješkog mosta, nisu u stanju u godinu i pol dana završiti 15 kilometara autoceste do Ploča, htjeli su Mali i Veliki škoj pokloniti BiH- čitav je niz pogrešnih poteza Valde prema jugu države. Ali smo na sve te poteze nedvosmisleno i pravodobno reagirali- kazao je Bačić i dodao kako je umjesto gospodarskog oporavka s Kukuriku Vladom dobiven pad BDP-a i 70 tisuća nezaposlenih.

Stoga, smatra Bačić, na lokalnim izborima 19. svibnja hrvatski građani imaju priliku reći Vladi što misle o njenom radu.

Kandidat HDZ-a za načelnika Općine Mljet Đivo Market ustvrdio je kako je "crveno-zelena koalicija Mljet zavila u crno" te da su se "pojedinci na Mljetu izdigli iznad naroda".

-Načelnik je sam sebi dovoljan i smatra da svi oko njega manje znaju od njega. Mi ćemo donositi ispravne odluke o kojima ćemo konzultirati i struku i otočane. Mladima koji žele ostati na otoku olakšat ćemo uvjete življenja, poticanom stanogradnjom riješit ćemo pitanja liječničkog kadra, a izgradit ćemo i sportsku dvoranu koaj će služiti svima na Mljetu- zaključio je Market.

Popularni Članci