'

Nisu svi muškarci ološ i nisu svi isti

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ukoliko ste se ikad pitali koja je najveća slabost muškarca, dobit ćete vrlo jednostavan odgovor – žena.

Postoji jako puno misli i usvojenih činjenica zbog kojih su žene uvjerene da znaju baš sve o muškarcima. Međutim, većina popularnih teorija ipak ne drži vodu. Naime, suprotno općem ženskom mišljenju, muškarci nisu svi isti - nisu ološ i nisu uvijek baš oni krivi za sve.

Evo nekoliko činjenica koje žene moraju znati o muškarcima kako bi ih barem donekle razumjele:

Prvenstveno muškarci mrze "radodajke" odnosno žene lakog morala koje ne biraju partnere. Vole umjerenost, pogotovo kad se radi o šminki i parfemu. Kako se čini, sasvim malo je dovoljno da ga se obori s nogu, a uz to još i jedan osmijeh i "pao" je.

Kada muškarac odluči povjeriti svoje probleme ženi, onda samo želi da ga se sasluša i ne očekuje savjet. Ukoliko je pak odlučio razgovarati o nekom problemu, treba ga saslušati jer to se ne događa često, pa se pretpostavlja da je stvar ozbiljna.

Ukoliko vas muškarac zadirkuje i šali se na vaš račun, onda je gotovo sigurno da mu se sviđate, ali pri tome ne zaboravite da on želi biti jedina muška osoba s kojom komunicirate.

U ozbiljnim vezama, vjerovali ili ne, muškarci su ti koji više vole.

Ne vole razgovore i spominjanje bivših, osim ako u tim pričama ispada da je u suprotnosti s bivšim on pravi heroj.

Muškarci su osjetljiviji i emocionalniji nego što se to misli. Dovoljna je jedna sitnica koju žena učini i da on satima razmišlja o tome i pokuša shvatiti što se dogodilo.

I doista, muškarci misle da su žene čudne i da donose nepredvidljive odluke i dali bi sve da mogu samo na jedan dan čitati ženine misli.

Popularni Članci