Živi zid od deložacije brani obitelj branitelja koji se ubio jer nije mogao plaćati kredit!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Branitelj iz Marinaca se ubio jer nije mogao plaćati kredit, a Štedno-kreditna zadruga 'Imetak' iz Županje inzistira na deložaciji njegove udovice i obitelji! Ima li kraja perverzijama?, pitaju se iz udruge 'Živi zid'.

Štedno-kreditna zadruga Imetak iz Županje želi deložirati Željku Rado – udovicu hrvatskog branitelja koji se ubio jer nije mogao vratiti kredit te iste zadruge.

Nakon njegove smrti zadruga je htjela naplatiti dug od udovice. No, kako nije imala novaca da ga vrati, ŠKZ Imetak odlučila ih je deložirati.

-'Budući je monetarni sustav u Hrvatskoj postavljen na način da su krediti neotplativi, problem obitelji Rado nije samo njihov problem, nego problem svih nas budući se ono što se događa njima sutra može dogoditi bilo kome od nas', poručili su iz udruge Živi zid.

Kontaktirati ih možete na 0996941061.

Živi zid je nevladina, neprofitna i neovisna udruga za zaštitu, promicanje i razvoj ljudskih prava i sloboda. Okupljaju aktiviste koji živim zidom spriječavaju deložacije. Samo u posljednjih mjesec dana preuzeli su četiri slučaja, a uspješno su proveli na desetke akcija koje su za rezultat imale odgode deložacija.

-'Ukoliko vam ovršitelji žele oduzeti dom po nalogu banke, porezne uprave ili korumpiranog pravosudnog aparata, a iscrpili ste sve ostale pravne mogućnosti slobodno nam se javite. Isto vrijedi i za slučaj da želite sudjelovati u našim akcijama kojih će radi radi stanja u državi svakim danom biti sve više', poručuju ovi hrabri ljudi. 

Kontakt
Mob1: 099/6860628
Mob2: 095/5245688
e-mail: zivizidd@gmail.com
Web: Živi zid

Popularni Članci