Za mjesec dana rada nagradili ste nas s šezdeset tisuća posjeta. Hvala vam!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik
Danas se je napunilo mjesec dana rada našeg malog portala, mjesta s kojeg smo Vas pokušali pravovremeno i objektivno informirati.

Vaša podrška, kako posjetom našim stranicama, a tako i prisutnošću našim stranicama na društvenim mrežama, pokazala nam je u prvih trideset dana kako ste cijenili taj naš trud i želju da na moderniji i bolji način pokažemo da možemo pratiti današnje moderno doba i informacijama biti prvi, pa tako i vama omogućiti da prvi doznate sve gradske, nacionalne i internacionalne vijesti.

S zadovoljstvom možemo ustvrditi kako su nas i naše kolege novinari prepoznali kao pozitivnu i prijateljsku konkurenciju. To je uistinu važan detalj u nastojanju da sklopom više informacija Vama kao našim čitateljima, ali i njihovim korisnicima omogućimo cjelovitu informaciju koja će biti potpuna i naravno, ono što je danas postalo najvažnije, istinita.

Zasigurno smo u početnoj, testnoj fazi napravili i koju pogrešku, međutim, nadamo se da nam nećete to uzeti za zlo, barem u ovom periodu kada se prilagođavamo i podešavamo svoje vlastite resurse na maksimum.

Više od šezdeset tisuća puta posjetili ste naše stranice, a na društvenoj mreži Facebook smo danas zabilježili 2000 fanova što je krasna čestitka za naših 30 dana rada i ujedno Vaša novogodišnja čestitka redakciji Dubrovačkog Dnevnika.

Što nas čeka u 2013. godini možemo samo nagađati. Znamo da nam dolazi festa Sv. Vlaha, da će nas tradicionalno obići državni vrh, ali nam dolaze i lokalni izbori za Gradonačelnika i Župana. Tko će zasjesti na tu lijepu kožnu fotelju, te da li će tepih u uredu gradonačelnika ostati isti, ili će doći onaj crveni, a možda iz podruma se vratiti onaj lila to je još uvijek otvoreno pitanje, na kojeg će odgovoriti građani u svibnju.

Mi ćemo u međuvremenu i dalje pisati i ovisiti isključivo o povjerenju vas, naših dragih dosadašnjih čitatelja, kao i onih budućih. Jedino vi možete mjeriti kvalitetu našeg portala, ocjenjivati naš rad i biti naš, kako bi rekli nogometnim žargonom „dvanaesti“ igrač. Hvala Vam na tome.

Naka Vam je Sretna nova godina!

Redakcija Dubrovačkog Dnevnika

Popularni Članci