VLAHUŠIĆ O IZBACIVANJU ČAČIĆA IZ STRANKE To neće destabilizirati HNS, nego mu povećati rejting

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Ivona Butjer
Gradonačelnik Andro Vlahušić prokomentirao je jučerašnji sastanak Predsjedništva HNS-a prilikom kojeg je jednoglasno odlučeno o izbacivanju Radimira Čačića iz stranke.

'Odluka je donesena jednoglasno, a atmosfera je bila dobra, prijateljska. Politička stranka poput HNS-a treba imati jasno vodstvo gdje nema dualiteta i to je temeljni razlog zašto je takva odluka donesena,' kazao je Vlahušić.

Također je dodao kako će taj događaj utjecati na stranku na način da će joj povećati rejting. 'Politika je jedan vrlo osjetljiv posao u kojem je i izrečeno i neizrečeno podjednako važno. Pojave koje su se događale u posljednje vrijeme govorile su o destabilizaciji HNS-a. Jučer je bilo pravo vrijeme za takve odluke jer su svibnju nas očekuju izbori za Europarlament,' izjavio je.

Gradonačelnik je naglasio kako u politici moraju postojati čvrste odluke, iako nisu uvijek lake. 'Nije baš lako rastati se od bilo koga, a pogotovo od ljudi s kojima ste do jučer zajedno radili, ali treba voditi računa o budućnosti,' zaključio je na tu temu.

Ivona Butjer

Popularni Članci