SUDAR NA DUPCU Prešao je u suprotnu traku i punom brzinom se zaletio u mene

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Željko Tutnjević
Dubrovkinja je proživjela jedan od najstrašnijih trenutaka u svom životu. Za volanom Seata ukopala se na mjestu u svome prometnom traku i čekala neizbježni udarac pomahnitalog vozača koji joj se punom brzinom približavao iz suprotnog smjera.

Poznate su okolnosti prometne nesreće koja se dogodila u subotu 4. prosinca na Dupcu u blizini kamenoloma.

Vozačica (31) mirno je vozila kroz Brgat prema Dupcu kada je primjetila da se u njenom smjeru kreće bijela Kia.

-'Zavoj je dug, ali pregledan', rekla nam je vozačica. Uskoro je uočila da vozilo koje joj dolazi ususret 'pleše'. -'Počeo je prelaziti u moju traku, usporila sam i dala se skoz desno. Trubila sam, ali nije reagirao. Potpuno je prešao u suprotnu traku i samo je nastavio punom brzinom voziti prema meni', rekla je za Dubrovački dnevnik prestravljena Dubrovkinja.

-'Sve se dogodilo vrlo brzo, ali činilo se kao vječnost', kaže nam. Pred sam udar zaustavila je svoj automobil i čekala neizbježno još se uvijek nadajući da će je primjetiti i sreknuti. Vozač Kia-e (36) direktno se zabio u Seat.

(Foto: Lucija Komaić, Nikša Klečak) 

Dubrovkinja je pukom srećom prošla bez većih ozljeda. Modrice će nestati, ali pretpljeni šok, nažalost, teže.

Vozač koji je izazvao sudar prevezen je u Opću bolnicu Dubrovnik, a prema neslužbenim informacijama prošao je s lakšim tjelesnim ozljedama.

Službeno policijsko izvješće, koje bi trebalo rasvijetliti zbog čega je vozač skrivio prometnu nesreću i zašto nije regirao na automobilsku sirenu upozorenja, još se uvijek čeka.

Vezane vijesti: 

PROMETNA NESREĆA NA DUPCU Jedna osoba ozlijeđena, intervenirali i vatrogasci (FOTO/VIDEO)
 

Popularni Članci