SEKS TURIZAM U Dubrovnik stiže brod sa 700 swingera

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: SCD
U mnoštvu kruzera koji stižu u grušku luku ni ovaj se neće izdvajati. Bar ne na prvi pogled.

Internetski portal specijaliziran za upoznavanje swingers parova SCD (Swingers Date Club) započeo je oglašavanje za 'SCD Lifestyle Cruise'.

Putovanje luksuznim, 180 metara dugim, brodom za kružna putovanja The Azamara Journey, održat će se od 2. do 10. rujna 2015. Swingers Date Club je već organizirao ovakva putovanja, ali ne hrvatskom obalom.

Amazara Journey će isploviti iz Venecije 2. rujna, gdje putovanjei završava osam dana kasnije. Na itinereru su, uz Dubrovnik, Zadar, Split, Hvar i Kotor.

Sudjelovanje u ovom swingerskom kruzingu ograničeno je samo na parove, samcima je strogo zabranjeno. Dobrodošli su, kažu, iskusni parovi, ali i oni koji su samo znatiželjni. Prosječna dob putnika, procjenjuje se, kretat će se između ranih 30-ih do kasnih 40-ih.

Seks u javnim prostorima broda, napominju organizatori, nije dopušten, ali za to svrhu određeni su posebni prostori za 'igru' te tematske večeri i animacijski program. -'Putovanje je u potpunosti posvećeno interesima i željama svingerskih parova tako da mogu svoje fantazije ostvariti bez ikakvih ograničenja', stoji u promo materijalu. U Dubrovniku se uz povijesnu jezgru sugerira i posjet istočnoj strani otoka Lokruma gdje se nalazi nudistička plaža.

Brod sa 700 swingera i čak 408 članova posade u grušku luku će iz Kotora uploviti ujutro 8. rujna 2015., a isploviti u 20.00 sati istog dana.

 

Popularni Članci