REAKCIJE NA ČAČIĆEVO ISKLJUČENJE Valentin Dujmović: Predsjedništvo je postupilo odgovorno u zaštiti stranke

Autor: dubrovackidnevnik.hr
'Radimir Čačić izbačen je iz HNS-a kako bi se stranka zaštitila od destabiliziranja i gubljenja vjerodostojnosti', rekla je na konferenciji za novinare predsjednica stranke Vesna Pusić.

"Ovime smo svima jasno poručili da HNS ima svoj stav. Nije bilo potrebno ulaziti u ovakvu vrstu rasprava, ali kada su počela nagađanja morali smo reagirati. Čačić nas je svojim potezima doveo u ovu situaciju", kaže Pusić koja smatra da u njenoj stranki ima mladih i perspektivnih ljudi, te da se njihova budućnost mora osigurati. 

Novinare je zanimalo je li konkretan razlog za Čačićevo izbacivanje njegov sastanak s Milanom Bandićem. Pusić to nije potvrdila. Potvrdila je tek da je Čačić dogovarao razna politička partnerstva. 

Za reakciju dubrovačkih  HNS-ovaca kontaktirali smo tajnika Dalmatinskog - regionalnog saveza HNS-a Valentina Dujmovića. 

'Svatko od nas ima mogućnost da u svojim političkim nastupima doprinosi ugledu stranke, a ne da taj ugled dovodi u pitanje. Isključenjem je završena jedna duga  i mučna situacija u stranci. Sada ispred sebe imamo jasne političke zadaće i više nemamo razloga biti opterećeni bavljenjem samim sobom. Mislim da je Predsjedništvo postupilo vrlo odgovorno u zaštiti stranke,' rekao je za Dubrovački dnevnik Valentin Dujmović. 

LK

Popularni Članci