'

Provaljeno u kuću Jovanke Broz

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: www.tportal.hr
Udovica bivšeg predsjednika SFRJ, Jovanka Broz, prijavila je u nedjelju provalu u vili u Beogradu na Dedinju u kojoj živi, potvrđeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova Srbije. Navodno je provalnik ušao u prizemlje, no nije otuđio ništa, dokazao je policijski očevid.

Beogradska policija izvršila je očevid na mjestu događaja. Jovanka Broz je pljačku prijavila jer je u kući čula sumnjve zvukove. Prema njenom iskazu, lopov je provalio u podrum, a zatim se popeo u prizemlje, gdje je silom razvalio vrata i pobjegao.

Prema saznanjima lista "Alo" nepoznati muškarac ušao je u vilu "Bor" sa zadnje strane i tako prošao neopaženo dok je Jovanka Broz bila u svom domu. Policija kuću u kojoj stanuje Jovanka osigurava samo noću, ali ne i preko dana i to u periodu od 19.30 sati do 8.30 ujutro sljedećeg dana.

Vrijedi napomenuti da se pri spomenu predsjednika mnogi dotiču njegove cjelokupne imovine koja je široj javnosti nepoznata. Naime, predsjednik Srbije Tomislav Nikolić pokrenuo je prošli tjedan inicijativu za utvrđivanje Titove imovine stoga bi u bliskoj budućnosti podatak trebao biti poznat. 

Popularni Članci