Nagrade hotelima Admiral i Albatros

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Turistička zajeednica Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovala je na sajmu VAKANZ koji se održao od 17.-19. siječnja 2014. u Luksemburgu.

Sajam Vakanz je namijenjen širokoj publici, a posvećen je turizmu, te uključuje i predstavljanje novih destinacija, gastronomiju, umjetnost i kulturu.

Tijekom sajma održan je sastanak hrvatskih turističkih djelatnika i predstavnika Luxair Toursa na kojem su sudjelovali Ivan Novak direktor predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Belgiji, Vladimir Bakić direktor Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, Maja Lasić direktorica turističke agencije Alfa Travel, Eric Anselin direktor marketinga agencije Luxair Tours i njegovi suradnici.

Luxair Tours se pohvalio izvrsnim rezultatima u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u 2013. godini, te je najavio jako dobre rezervacije za godinu u tijeku.

Na posebnoj svečanosti dodijeljene su nagrade hotelima Admiral iz Slanoga za najkvalitetniji hotel po ocjenama kupaca i hotelu Albatros iz Cavtata za najprodavaniji hotel u regiji

-'Navedene nagrade potvrđuju visoku kvalitetu naše turističke ponude, a zasigurno će motivirati Luxair Tours na povećanje kapaciteta u svom programu za Dubrovačko-neretvansku županiju', kažu iz Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije. 

Podsjetimo, Kompanija Liburnia Riviera Hoteli prošlog je ljeta od španjolske hotelske grupacije Iberostar preuzela cavtatske hotele Epidaurus i Albatros, a ovu dobru vijest o nagradama nažalost kvare najave otpuštanja zaposlenika hotela Albators o čemu je Dubrovački dnevnik pisao


 

Popularni Članci