Može li 'Favorit' opravdati ulogu velikog favorita?

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: asdmontovjerna
Uspješno je završen prvi tjedan na malom Wembleyu. Odigrano je ukupno 56 utakmica a postignuto je ukupno 198 pogodaka.

Dvije ekipe su odustale od natjecanja pa se svi njihovi dvoboji računaju kao pobjede protivničke momčadi sukladno pravilniku turnira (3:0). Daleko najaču i najzanimljivu utakmicu prvog tjedna na malom Wembleyu odigrala je momčad Armiranog betona i Maximus Kia-e.

Vjetar u leđa ili pak peti igrač momčadi Armirani beton definitivno je bilo 200-tinjak gledatelja na tribinama koji su gromoglasnim pljeskom i ovacijama pozdravili svaki njihov potez, ali i protivničku akciju. Iako daleko najstarija momčad na turniru držala se sve do kraja, rezultat je, zahvaljujući pogotku Iva Matića glasio 1:0, sve do dvije minute prije kraja. Ipak, Maximus Kia dolazi do izjednačujućeg pogotka i odnosi pobjedu u ruletu kaznenih udaraca.

Novi tjedan, nove utakmice, ukupno njih sedam. Prva je u 19, a posljednja u 23 sata. Novi 'radni' tjedan otvaraju momčadi 3G i Evo nas opet koji su u prvom kolu upisali poraze.

U ponedjeljak, 8. srpnja na mali Wembley će u momčadi Brkati slonovi biti najbolji igrač Hrvatske futsal repke Dario Marinović koji je bio glavni nositelj do pobjede u prvom kolu svojoj momčadi. Od ostalih dvoboja izdvojimo vrlo izjednačen dvoboj East west Banje i Gorica, a u utakmicu dana postavljamo dvoboj momčadi Favorit i Čančara.

(Amatersko sportsko društvo Montovjerna, Davor Lopin)  

Popularni Članci