Uz novi dizajn, Gemius potvrdio: Dubrovački dnevnik je najčitaniji!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Dubrovački dnevnik od danas je i službeno u novom ruhu. Prvi redizajn i nova platforma stiže nakon nešto više od godine dana postojanja vašeg omiljenog lokalnog medija, koji je u rekordnom roku na temelju istraživačkog novinarstva i originalnog autorskog sadržaja stekao prepoznatljivost u nacionalnim i regionalnim okvirima.

 S ubrzanim razvojnim procesom, rekordnim povećanjem posjećenosti i sadržaja, stvorila se potreba da taj rast prati i nova, modernija platforma, prilagođena zahtjevima i navikama čitatelja.

Novi dizajn i izradu portala potpisuje tim tvrtke Nivas iz Zagreba, jedne od vodećih u Hrvatskoj u ovoj branši.

Sigurni smo kako će nova promjena biti oku ugodna, a naš sadržaj, kao i do sada, zanimljiv, intrigantan i društveno koristan.

Na kraju, ali ne manje važno, potrebno je spomenuti kako je baš danas objavljena rang lista posjećenosti hrvatskih portala prema istraživanju Gemiusa, uglednog i relevantnog servisa koji ne dozvoljava  i kažnjava manipulacije statistikom.

Dubrovački dnevnik, još jednom potvrđeno i službeno, najposjećeniji je portal u Dubrovačko – neretvanskoj županiji i jedan od vodećih loklanih portala u Hrvatskoj!

Uz ugledni Gemius i neovisni servis Alexa.com svrstao je Dubrovački dnevnik među prvih 20 news portala u Hrvatskoj. 

Dubrovački dnevnik odlučio se uključiti u Gemius istraživanje posjećenosti hrvatskih portala u želji za transparenntnim i poštenim odnosom prema čitateljima i oglašivačima. Neka borba za prestiž u dubrovačkom medijskom prostoru bude poštena i bez manipulacija. Neka glavno oružje u toj borbi bude kvaliteta sadržaja, a ne podmetanje i manipulacija. Jer vi to, dragi čitatelji, zaslužujete!

Dlaku mijenjamo, ali ćud nikada. Na novoj, modernijoj platformi, uz istu provjerenu ekipu, Dubrovački dnevnik i dalje će biti omiljeno virtualno okupljalište Dubrovčana. Čitajte nas, pratite, komentirajte, kudite i hvalite i dalje!

Vaša redakcija Dubrovačkog dnevnika 

Popularni Članci