MULJANJE S FINANCIRANJEM NEW YORKA U Gimnaziju Dubrovnik dolazi inspekcija!

Autor: Ivona Butjer Mratinović Autori fotografija: Grgo Jelavic/PIXSELL
Ministarstvo znanosti i obrazovanja šalje inspekciju u tri škole zbog afere s putovanjem na "stručno usavršavanje" u New York, a među njima je i Gimnazija Dubrovnik, potvrđeno je iz Ministarstva znanosti i obrazovanja za Dubrovački dnevnik. 

"Zatražili smo od svih Školskih odbora da sazovu sjednicu s točkom dnevnog reda o putovanju u New Yorku s ciljem rješavanja eventualne štete za proračun škole. Nakon održane sjednice, Školski odbor je dužan izvijestiti Ministarstvo.Također, šaljemo prosvjetnu inspekciju u tri škole (Gimnazija Dubrovnik, Gimnazija Sisak, Hotelijersko turistička škola Opatija) jer iz očitovanja nije vidljivo je li učinjena šteta za školski proračun te nije vidljivo je li o samom putovanju obaviješten Školski odbor," odgovoreno je iz Ministarstva. 

Podsjetimo, predsjednik Školskog odbora Branko Bazdan za Dubrovački dnevnik je ranije potvrdio kako Tolja nije obavijestila Školski odbor o svom putovanju u New York i kako to nije bila točka dnevnog reda sjednice koja se održala svega nekoliko dana prije njenog puta. 

RAVNATELJICA GIMNAZIJE NIJE GOVORILA ISTINU Katarina Tolja je New York platila od javnog novca, zaobišla je školski odbor

TOLJINA ODVJETNICA O PUTU U NEW YORK Viktorija Knežević: Ravnateljica je smjela koristiti godišnji u ovom dijelu godine

LAGALA O FINANCIJAMA, ŠKOLA TAJILA NEW YORK Može li Tolja nakon svega i dalje biti ravnateljica Gimnazije?

Muratti o putu ravnatelja u New York: Tolja nikako nije mogla uzeti godišnji tijekom nastavne godine, to se ne dopušta ni majkama s bebama!

Tolja odgovorila kako je platila New York, nejasno zašto Školski odbor nije znao ništa o tome

S BOLOVANJA U NEW YORK I ravnateljica Gimnazije otputovala na 'stručno usavršavanje', iz škole kriju gdje je pošla

Popularni Članci