test

TRAGEDIJA SUDSTVA

VEĆ 13 GODINA BEZ PRAVDE Treći put se sudi za nesreću u kojoj je život izgubila Ivana Obad

Treći put sudi se Marinu Čolaku i Daliboru Opačku, koji su u studenom 2010. izazvali prometnu nesreću na autocesti Zagreb-Rijeka u kojoj je poginula 20-godišnja Ivana Obad. 
TRAGEDIJA NA PELJEŠCU

Vozač BMW-a koji je s autom sletio u more u Prapratnom branit će se sa slobode

- Prema odredbama Zakona o kaznenom postupku, nema osnova za predlaganje istražnog zatvora osumnjičeniku. Osumnjičeni vozač BMW-a splitskih registracija je Splićanin i državljanin Republike Hrvatske, rođen 1976. godine, po zanimanju diplomirani ekonomist, a u ŽDO-u Dubrovnik iznio je svoju obranu - rekla je za Jutarnji dežurna zamjenica dubrovačkog županijskog državnog odvjetnika Katija Kristović, koja je ispitala osumnjičenog splitskog vozača koji se sumnjiči za izazivanje prometne nesreće sa smrtno stradalom osobom prilikom slijetanja osobnog vozila marke BMW u more s platoa trajektnog pristaništa u Prapratnom na Pelješcu.
osumnjičen za pronevjeru

Muškarac (30) nije novce firme uplaćivao na račun, zadržao za sebe 77 tisuća eura

Dnevne utrške osumnjičeni nije položio na žiro račun trgovačkog društva veće ih je zadržavao za sebe
IMA LI PROPUSTA?

REAKCIJE NA TRAGEDIJU U PRAPRATNOM 'Ljudi prate navigaciju, zbune se, a vozač mora biti skoncentriran'

Vlasnik caffe bara u trajektnoj luci i sudski vještak za promet za 24 sata su komentirali nesreću koja se jučer dogodila u Prapratnom, u kojoj je jedno vozilu uletjelo u more, a jedna osoba izgubila život. 
Učitaj još vijesti