NESREĆA NA A1

Poginulo četvero ljudi: 'Na kombiju nam je puknuo remen, stao je i tad je naletio šleper!'

U strašnoj nesreći koja je dogodila oko 7.20 u subotu ujutro na autocesti A1 (iza odmorišta Desinec) u smjeru Karlovca, poginuli su radnici tvrtke Šuma-Promet iz Mustafine Klade. Četvero ljudi je preminulo, a petero ih je ozlijeđeno. Razgovarali smo s direktorom tvrtke, gospodinom Stevom Kovačem.
TRAGEDIJA

Teška prometna nesreća na autocesti A1, više mrtvih i ozlijeđenih

Teška nesreća sa smrtnim ishodom dogodila se jutros oko 7:20 sati na autocesti A1. 
BRANE SE SA SLOBODE

SEBI OSTAVILI 233 TISUĆE KUNA Naplaćivali turističke usluge, ali nisu izdavali račune

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku donijelo je 17. studenog 2020. rješenje o provođenju istrage protiv dvojice hrvatskih državljana (1975. i 1965.) zbog osnovane sumnje na počinjenje po tri kaznena djela protiv gospodarstva, po jedno kazneno djelo zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju, po jedno kazneno djelo utaje poreza ili carine i po jedno kazneno djelo povrede obveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga. 
kazneno djelo

OPASNO PONAŠANJE NA JUGU Francuskinja pozitivna na koronu namjerno širila ovu bolest

Od početka godine do 4. studenoga hrvatska policija je zbog kaznenog djela širenja i prenošenja zarazne bolesti prijavila ukupno 12 osoba, sedam na zagrebačkom području, a ostatak u drugim dijelovima Hrvatske. Nakon zagrebačke policije, prema podacima MUP-a, najviše takvih prijava podnijela je virovitičko-podravska policija (tri), a po jednu dubrovačko-neretvanska i istarska.
Učitaj još vijesti