'

SIGURNOST U PROMETU Dubrovačka prometna policija održala edukativno predavanje u Klubu 65+

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PU dubrovačko-neretvanska
S ciljem povećanja sigurnosti u cestovnom prometu, Postaja prometne policije Dubrovnik, u suradnji s Hrvatskim autoklubom, u prostorijama Kluba 65+ u Dubrovnik organizirala je edukativno predavanje na temu prometne edukacije i ponašanja u prometu svih sudionika, s naglaskom na osobe starije životne dobi.

Ovo se predavanje održalo u sklopu projekta ZLATNE GODINE  koji je upravo  namijenjen osobama starije životne dobi i njihovoj zaštiti u prometu.

Cilj projekta je u neposrednoj komunikaciji elaborirati problem stradavanja pješaka u prometu s naglaskom na specifične poteškoće s kojima se stariji sudionici, bilo kao vozači ili kao pješaci, susreću u prometu. Isto tako, svi posjetitelji predavanja mogli su iznijeti sugestije za poboljšanje stanja sigurnosti u cestovnom prometu.

Tijekom interaktivnog predavanja sudionici su rješavali kratki test o prometnim propisima i pravilima, koji se na kraju zajednički analizirao.

Ovo druženje kroz edukaciju je trajalo oko sat vremena, a svim nazočnima Hrvatski autoklub je darovao prikladne promotivne  poklone.

Popularni Članci