test

kod opće bolnice

MODERAN, SUVREMEN I PROSTRAN Umirovljenici će dobiti još jedan dom koji će biti financiran europskim sredstvima

Danas je predan glavni projekt za ishođenje građevinske dozvole za izgradnju novog doma umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik. 
AKTUALNO

SLUČAJ ISPISANOG DJETETA Boja Milan Mustać: 'Dječji vrtići nisu niti će i jedno dijete ispisati zbog duga!'

Društvenim mrežama širi se fotografija rješenja prema kojem je jedno dijete ispisano iz Dječjih vrtića Dubrovnik zbog duga od 431 kunu. Navedeno je potaknulo revolt roditelja, a kako Dubrovački dnevnik doznaje, radi se o dugu koji je već neko vrijeme postojao te kako roditelj nije plaćao dug ni nakon više opomena. Uz to, pojavile su se informacije o tome kako je roditelj dijete iz vrtića navodno ispisao na vlastiti zahtjev. Da bi to zaista tako moglo biti, upućuje reakcija Dječjih vrtića Dubrovnik objavljena na društvenim mrežama u kojoj tvrde - nikada nismo ispisali nijedno dijete iz vrtića zbog duga. 
priopćenje stožera

Imamo 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom, preminuo muškarac iz Župe, hospitalizirano 25 osoba

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 28 novih slučajeva zaraze koronavirusom (pet utvrđeno brzim antigenskim testom).
vrijedno 200 tisuća kuna

Općine Konavle i Župa dubrovačka donirale Domu zdravlja Dubrovnik sanitetsko vozilo

Načelnik Općine Konavle Božo Lasić i načelnik Općine Župa dubrovačka Silvio Nardelli u srijedu su predali ključeve sanitetskog vozila ravnatelju Doma zdravlja Dubrovnik Branku Bazdanu.
iznevjerena obećanja

Veselko Gabričević: Andro Vlahušić je prevario mene i sve umirovljenike ovog grada

Predsjednik stranke umirovljenika Veselko Gabričević s gradonačelnikom Frankovićem posjetio je još uvijek neizgrađeni dom umirovljenika ispod OB Dubrovnik jer je upravo danas predan glavni projekt za ishođenje građevinske dozvole.
analiza

PANDEMIJA SE MOGLA IZBJEĆI? Stručnjaci otkrili što je stvorilo ‘toksični koktel’ koji je omogućio da virus uzrokuje katastrofu

Pandemija covida-19 koja je odnijela više od 3,3 milijuna ljudskih života u svijetu dok su se deseci milijuna zarazili virusom i koja je nanijela velike štete svjetskom gospodarstvu “možda je mogla biti izbjegnuta”, smatraju neovisni stručnjaci koje je angažirao WHO.
u Splitu

OTKAZAN CROATIA BOAT SHOW 'Svjesni smo pandemije, ali događaj je na otvorenom, a nadležni su prvo rekli je organizacija moguća'

Otkazan je 22. Croatia Boat Show, koji se trebao održati od 18. do 22. svibnja a Zapadnoj obali i Rivi u Splitu.
Uhvatila ga policija

KAKAV GOST! Talijan boravio u dubrovačkim hotelima, jeo i pio pa pobjegao bez plaćanja, dao i lažnu karticu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik utvrđena je osnovana sumnja da je 26-godišnji talijanski državljanin počinio dva kaznena djela prijevare.

Lifestyle

Crna kronika