'

PONUDA POSLOVA U ŽUPANIJI Sezona je prošla, ali još uvijek ima izbora: od električara do agenata za nekretnine

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: posao.hr
Istražite 10 najnovijih poslova na portalu posao.hr., pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Teampool personal service gmbh traži Električare (m/ž) za rad u Linzu, Gornja Austrija. Kandidati trebaju imati završenu školu za električara ili relevantno iskustvo, dobro poznavanje njemačkog jezika (B1), te vozačku dozvolu i vlastiti prijevoz. Nudi se  plaća od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran smještaj i kvalitetnu radnu opremu. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

Gospar traži Agenta za nekretnine (m/ž) za rad u Dubrovačko-neretvanskoj i još nekoliko županija. Posao uključuje praćenje tržišta, kontaktiranje klijenata, obilazak nekretnina i izradu materijala za oglas, prezentaciju nekretnina i vođenje pregovora. Poslodavac nudi honorarni ili sezonski posao s plaćom od 1.000 do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 22.10.2024.

Praonica Plat d.o.o. traži Inženjera strojarstva i Voditelja praonice (m/ž) za rad u praonici rublja u Zvekovici (Cavtat). Poslodavac nudi posao tijekom cijele godine. Prijavite se putem linka do 11.11.2024.

Electus DGS d.o.o. traži Voditelja realizacije na izgradnji telekomunikacijske infrastrukture  (m/ž) za rad u Dubrovniku. Nudimo ugovor na neodređeno, naknadu za putne troškove i prehranu, božićnicu i uskrsnicu. Potrebna je VSS/VŠS tehničkog smjera, godina dana iskustva na sličnim poslovima te poznavanje AutoCAD-a i MS Office-a. Prijavite se putem linka do 4.11.2024.

RR Solutions d.o.o. traži Edukatora kozmetičara (m/ž) za rad u cijeloj Hrvatskoj. Od kandidata se očekuje iskustvo u području kozmetike i edukacije i spremnost za putovanja. Poslodavac nudi edukacije u zemlji i inozemstvu, stimulativna primanja te mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka  do 24.10.2024.

Lidija obrt za posredovanje traži Savjetnika sa odličnim znanjem njemačkog jezika (m/ž) za rad od kuće. Posao uključuje svakodnevnu telefonsku komunikaciju s korisnicima i pružanje korisničke podrške. Nudi se atraktivna satnica od 12 eura po satu. Očekujemo iskustvo u prodaji ili korisničkoj podršci. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Pepco Croatia d.o.o. traži Blagajnika/Prodavača (m/ž) za rad u Dubrovniku. Od kandidata se očekuje najmanje završena srednja škola. Poslodavac nudi redovna primanja, naknadu za obrok, bonuse te popust za zaposlene. Prijavite se putem linka do 24.10.2024.

Studenac d.o.o. traži Voditelja prodavaonice i Prodavača (m/ž) za različite lokacije u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Nude se primanja s plaćenim putnim troškovima, organizirane obuke, mogućnost dodatne zarade kroz bonuse te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 4.11.2024.

MD konstrukcije d.o.o. traži Montera metalnih konstrukcija (m/ž) za rad na terenu u Hrvatskoj. Poslodavac nudi početnu plaću od 1750 € neto, osiguran prijevoz, plaćen topli obrok, troškove smještaja te dodatne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 23.10.2024.

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Popularni Članci