I U VRIJEME KORONE IMA PRILIKE Donosimo oglase za posao za Dubrovačko-neretvansku županiju

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Davor Javorovic/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Dubrovniku. Prijavite se najkasnije do 10.4. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Matić Comercce II zapošljava vozača teretnog motornog vozila – kamiona (m/ž). Mjesto rada je Metković, a prijave su otvorene do 16.4. Potrebna je vozačka dozvola C i E kategorije za prijevoz i dostavu robe. Provjerite kako ostvariti prijavu.

Centar za socijalnu skrb Korčula zapošljava socijalnog radnika (m/ž) u Korčuli. Rok prijave je 10.4. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite ovdje kako aplicirati.

Jure Dubrovnik traži skladišnog radnika (m/ž) i vozača dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Komolac. Poslodavac nudi zajednički smještaj, a potrebna je srednja stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 12.4. Potražite kako aplicirati.

China Road and Bridge Corporation Glavna podružnica Zagreb zapošljava u Komarni inženjera zaštite na radu (m/ž). Rok prijave je 30.4. Poslodavac nudi smještaj. Provjerite kako aplicirati na linku.

Metropolis d.o.o. zapošljava barmena (m/ž). Traži se više osoba za rad. Mjesto rada je Dubrovnik. Rok prijave je 15.4. Postoji mogućnost stalnog  zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Potražite ovdje kako aplicirati.

Smart Flex d.o.o. traži tehničara na terenu (m/ž). Mjesto rada je Korčula. Rok prijave je 7.4. Potrebno je više osoba na poziciji. Traži se srednja stručna sprema tehničkog, telekomunikacijskog ili računarskog usmjerenja, iskustvo na sličnim poslovima i spremnost na rad na terenu. Provjerite detalje i aplicirajte putem linka.

Bobis d.o.o. traži prodavača (m/ž) u Dubrovniku. Prijave su otvorene do 18.4. Potrebno je više osoba za rad. Radno iskustvo nije važno, a očekuje se minimalno srednja stručna sprema. Provjerite detalje ovdje.

Antonio Bebić, obrt za cestovni prijevoz roba, traži vozača teretnog vozila (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 30.4. Kamioni mogu biti veći ili manji, sa ili bez prikolice. Vozači/ ice kamiona posao obavljaju unutar gradskog područja, u međumjesnom i međunarodnom prometu. Više na linku.

Šoštarić – proizvodnja namještaja traži stolara (m/ž). Mjesto rada je Čibača. Potrebno je jednogodišnje radno iskustvo. Prijaviti se možete najkasnije do 10.4. Od osobe se očekuje samostalnost u radu, spremnost na timski rad, tehnička pismenost. Provjerite detalje i kako ostvariti prijavu na linku.

Za dodatne poslove iz Dubrovačko – neretvanske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Vaš posao.hr. 

Popularni Članci