test

Učitaje prijašnje vijesti
izbori u hdz-u

Oni su izabrani za predsjednike TO HDZ-a Trsteno, Orašac i Zaton

Na četverogodišnji mandat danas su na izbornim skupštinama izabrani predsjednik Temeljne organizacije Hrvatske demokratske zajednice Trsteno Antun Bošković i potpredsjednik Ivo Matković, potom predsjednik Temeljne organizacije Orašac Srđan Margaretić te potpredsjednik Tomo Zlošilo i predsjednik Temeljne organizacije Zaton Emilio Puljizević uz potpredsjednika Ivicu Petkovića.
GRADSKO VIJEĆE

IDE SE U REORGANIZACIJU Usvojena nova odluka o ustrojstvu gradske uprave, vraća se stari odjel, dva se spajaju

Nova odluka o ustrojstvu gradske uprave usvojena je većinom glasova na sjednici Gradskog vijeća. Najveća novina je to što će se ukinuti dosadašnji Upravni odjel za promet, a ovlasti dosadašnjeg odjela će preuzeti Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu. Drugim riječima, dosadašnja dva odvojena odjela se spajaju u jedan jedinstveni. 
GRADSKO VIJEĆE

Franković o financijama Grada: "Situacija nije sjajna, ali nije ni dramatična, ne zvoni alarm!"

Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za prvo polugodište 2021. godine usvojen je većinom glasova vijećnika na sjednici Gradskog vijeća. Gradonačelnik Mato Franković uvodno je kazao kako je točka važna jer će se na nju nasloniti Rebalans koji bi se trebao naći na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, nakon reorganizacije gradske uprave koja je u planu.
IZBORNA SKUPŠTINA

Muratti ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, ovo su potpredsjednici i članovi odbora

Olga Muratti danas je ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, na Izbornoj skupštini Gradske organizacije. Muratti je tom prilikom zahvalila svima koji su kroz četverogodišnje razdoblje pomagali umirovljenicima kao najugroženijoj kategoriji društva, naglasivši da je briga za starije obveza svakog pojedinca, ali i društva općenito.
pavo kostopeč

'TREBAJU NAM NOVE IDEJE' Konavljanin najavio utrku za šefa zagrebačkog HDZ-a

Poznati hrvatski liječnik, Konavljanin Pavo Kostopeč, najavio je svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a.
PROMJENE U HDZ-U

Ivo Lučić danas u vijećničkim klupama zamijenio Zlatka Begušića

Odlukom Predsjedništva dubrovačkog HDZ-a, Zlatko Begušić više nije tajnik stranke, a od njega je također zatraženo vratiti vijećnički mandat. 
pu

VLASNICI DUBROVAČKE FIRME Taksistima plaćali 'na ruke', nisu im davali niti doprinose, učinili štetu preko milijun kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave dvoje hrvatskih državljana u dobi od 40 i 36 godina sumnjiče se da su, kao odgovorne osobe trgovačkog društva sa sjedištem u Dubrovniku, od početka do kraja 2018. g., u radni odnos primili 16 osoba s kojima su sklopili ugovore o radu, većinom na nepuno radno vrijeme. 
GRADSKO VIJEĆE

DPDS NA TAPETI Cetinić: U Društvu radim 18 godina i još nisam dobio stalno zaposlenje

O DPDSU-u se danas govorilo na sjednici Gradskog vijeća.
POLITIKA

UŽIVO Gledajte sjednicu Gradskog vijeća (LIVE STREAM)

Sjednica Gradskog vijeća, druga po redu u ovom sazivu, održava se danas u Velikoj gradskoj vijećnici, s početkom u 9:30 sati, a možete je gledati u nastavku. 
politika

Vijećnici umanjili najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina za 50 posto, Libertas nabavlja tri autobusa harmonike

Sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, druga po redu u ovom sazivu, održala se danas u Velikoj vijećnici.
skupština

SVE SA ŽUPANIJSKE NA JEDNOM MJESTU Ponovo se mijenja ustrojstvo, ovo su novi upravni odjeli

Danas je održana druga redovita sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije.
tematska sjednica

CENTAR ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA Inicijalni prijedlog oporbe nije prošao, u projekt će se ići skupa s Gradom

Tematska sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije na temu osnivanja rehabilitacijskog centra za osobe s teškoćama u razvoju Dubrovačko – neretvanske županije održana je u Studentskom domu.
dnž

UŽIVO! Gledajte tematsku sjednicu Županijske skupštine o osnivanju Centra za djecu s poteškoćama (LIVE STREAM)

Tematska sjednica Županijske skupštine na temu Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju održava se u studentskom domu.
Učitaj još vijesti