test

Učitaje prijašnje vijesti
POLITIKA

UŽIVO Gledajte sjednicu Gradskog vijeća (LIVE STREAM)

Sjednica Gradskog vijeća, druga po redu u ovom sazivu, održava se danas u Velikoj gradskoj vijećnici, s početkom u 9:30 sati, a možete je gledati u nastavku. 
politika

Vijećnici umanjili najam gradskih poslovnih prostora i javnih površina za 50 posto, Libertas nabavlja tri autobusa harmonike

Sjednica Gradskog vijeća Grada Dubrovnika, druga po redu u ovom sazivu, održala se danas u Velikoj vijećnici.
skupština

SVE SA ŽUPANIJSKE NA JEDNOM MJESTU Ponovo se mijenja ustrojstvo, ovo su novi upravni odjeli

Danas je održana druga redovita sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije.
tematska sjednica

CENTAR ZA DJECU S POTEŠKOĆAMA Inicijalni prijedlog oporbe nije prošao, u projekt će se ići skupa s Gradom

Tematska sjednica Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije na temu osnivanja rehabilitacijskog centra za osobe s teškoćama u razvoju Dubrovačko – neretvanske županije održana je u Studentskom domu.
dnž

UŽIVO! Gledajte tematsku sjednicu Županijske skupštine o osnivanju Centra za djecu s poteškoćama (LIVE STREAM)

Tematska sjednica Županijske skupštine na temu Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju djece s poteškoćama u razvoju održava se u studentskom domu.
županijska skupština

NEMA NOVOG TRASIRANJA ZA LUČINO RAZDOLJE Srđevci kažu da neće odustati, iz HDZ-a poručili da CGO nije političko pitanje

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine odbijen je prijedlog Srđ je Grada o uvrštavanju na dnevni red točke koja bi omogućila novo trasiranje ne području Lučina razdolja. 
POLITIKA

UŽIVO! Gledajte sjednicu Županijske skupštine (LIVE STREAM)

Druga sjednica Županijske skupštine održava se danas u Studentskom domu, a možete je gledati uživo u nastavku. 
SJEDNICA

Novi vijećnik u Županijskoj skupštini, prisegnuo Ante Damić

Mandatni odbor je izvijestio kako je 14. srpnja započelo mirovanje mandata HDZ-ove Ane Prusac, a u Županijskoj skupštini će je mijenjati Ante Damić.
politika

KRENUO DUBROVNIK FORUM Plenković: 'Korona-kriza nam je test'

'Dubrovnik forum', 14. po redu, otvoren je danas, a tema je utjecaj pandemije na geopolitičke odnose i globalnu ekonomiju.
SUDJELUJE KAO PANELIST

Franković u Portugalu: 'Ni u koroni i gubitku nisu izgubili iz vida naš cilj, a to je održivost!'

Gradonačelnik Grada Dubrovnika Mato Franković boravi u portugalskom Portu gdje sudjeluje na međunarodnoj konferenciji „UNWTO Mayors Forum for Sustainable Urban Tourism“, u organizaciji Svjetske turističke organizacije.
USUSRET UNUTARSTRANAČKIM IZBORIMA

'MOJ MANDAT JE ZAVRŠEN' Branko Bačić ponovio kako neće ići u utrku za predsjednika županijskog HDZ-a

Unutarstranački izbori održat će se u HDZ-u u cijeloj Hrvatskoj pa tako i na nivou Dubrovačko-neretvanske županije. Predsjednik županijskog HDZ-a Branko Bačić ponovio je kako se za to mjesto neće kandidirati.
POTREBICA

ZAKOPAVAJU SE STARE RATNE SJEKIRE? Potrebica: Vlahušićeva ruka je poziv na rad za dobrobit Grada; Vlahušić: Podržavam Frankovićevu borbu za zidine

Gradsko vijeće konstituirano je u utorak kad su vijećnici novog saziva prisegnuli na rad kakav nalaže ona stara 'Obliti privatorum publica curate', ispisana nad samim ulazom u gradsku vijećnicu, a koja kaže kako pri tom trebaju zaboraviti na privatno i baviti se javnim. U novooformljenom Vijeću tako sjedi sedam vijećnika HDZ-a i koalicijskih partnera, po troje 'Srđevaca' i DDS-ovaca, po dvoje vijećnika Dustre, SDP-a i KLGB Ivice Roka, jedan Mostovac te jedan nezavisni vijećnik koji se na izborima natjecao ispred liste HNS-HSLS-Reformisti.
AKTUALNO

Želimir Bosnić o formiranju većine u blatskom Općinskom vijeću: Birači od nas očekuju stabilnost, financijska situacija je delikatna

U Domu kulture u Blatu jučer je održana konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Blato, na kojoj je za predsjednika jednoglasno izabran Želimir Bosnić, predsjednik Općinske organizacije Hrvatske demokratske zajednice.
Učitaj još vijesti