test

Učitaje prijašnje vijesti
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

IVICA DIDIĆ NOVI JE PREDSJEDNIK DUBROVAČKOG SDP-A Potpredsjednica je žena, a ovo su novoizabrani članovi Gradskog odbora

Danas su održani unutarstranački izbori SDP-a.
POLITIKA

Mislav Čagalj izabran je za predsjednika Mladeži HDZ-a Dubrovnik

Na večeras održanoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Grada Dubrovnika za predsjednika je izabran Mislav Čagalj, stoji u priopćenju dubrovačkog HDZ-a. 
SUSJEDSTVO

Dramatično upozorenje UN-u: 'Novi sukob je vrlo realan, BiH bi se mogla raspasti'

Visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Christian Schmidt upozorio je da je zemlja u neposrednoj opasnosti od raspada i da postoji "vrlo stvarna" mogućnost povratka sukoba, piše Guardian.
priopćenje za javnost

Andro Vlahušić: "Vrijeme kredita je prošlo, živimo od rada i imovine!"

Gradski vijećnik Andro Vlahušić uputio je priopćenje za javnost na temu rebalansa proračuna grada Dubrovnika za tekuću godinu.
politika

UNUTARSTRANAČKI IZBORI Za potpredsjednika dubrovačkog HDZ-a trebao bi ići i Milković, za predsjednika županijskog ogranka Pezo

Krenuli su unutarstranački izbori u dubrovačkom HDZ-u. Izabrani su predsjednici i potpredsjednici temeljenih ogranak, no svi čekaju 17. listopada kad bi se trebali održati izbori za predsjednika i potpredsjednike gradske organizacije.
UNUTARSTRANAČKI IZBORI

On je predsjednik TO HDZ-a Osojnik

Unutarstranački izbori u Gradskoj organizaciji Hrvatske demokratske zajednice Dubrovnik započeli su 28. rujna, a danas je održana posljednja izborna skupština temeljnih organizacija i to za Temeljnu organizaciju Osojnik.
izbori u hdz-u

Oni su izabrani za predsjednike TO HDZ-a Trsteno, Orašac i Zaton

Na četverogodišnji mandat danas su na izbornim skupštinama izabrani predsjednik Temeljne organizacije Hrvatske demokratske zajednice Trsteno Antun Bošković i potpredsjednik Ivo Matković, potom predsjednik Temeljne organizacije Orašac Srđan Margaretić te potpredsjednik Tomo Zlošilo i predsjednik Temeljne organizacije Zaton Emilio Puljizević uz potpredsjednika Ivicu Petkovića.
GRADSKO VIJEĆE

IDE SE U REORGANIZACIJU Usvojena nova odluka o ustrojstvu gradske uprave, vraća se stari odjel, dva se spajaju

Nova odluka o ustrojstvu gradske uprave usvojena je većinom glasova na sjednici Gradskog vijeća. Najveća novina je to što će se ukinuti dosadašnji Upravni odjel za promet, a ovlasti dosadašnjeg odjela će preuzeti Upravni odjel za komunalne djelatnosti, promet i mjesnu samoupravu. Drugim riječima, dosadašnja dva odvojena odjela se spajaju u jedan jedinstveni. 
GRADSKO VIJEĆE

Franković o financijama Grada: "Situacija nije sjajna, ali nije ni dramatična, ne zvoni alarm!"

Prijedlog polugodišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Dubrovnika za prvo polugodište 2021. godine usvojen je većinom glasova vijećnika na sjednici Gradskog vijeća. Gradonačelnik Mato Franković uvodno je kazao kako je točka važna jer će se na nju nasloniti Rebalans koji bi se trebao naći na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća, nakon reorganizacije gradske uprave koja je u planu.
IZBORNA SKUPŠTINA

Muratti ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, ovo su potpredsjednici i članovi odbora

Olga Muratti danas je ponovno izabrana za predsjednicu dubrovačkog HSU-a, na Izbornoj skupštini Gradske organizacije. Muratti je tom prilikom zahvalila svima koji su kroz četverogodišnje razdoblje pomagali umirovljenicima kao najugroženijoj kategoriji društva, naglasivši da je briga za starije obveza svakog pojedinca, ali i društva općenito.
pavo kostopeč

'TREBAJU NAM NOVE IDEJE' Konavljanin najavio utrku za šefa zagrebačkog HDZ-a

Poznati hrvatski liječnik, Konavljanin Pavo Kostopeč, najavio je svoju kandidaturu za predsjednika HDZ-a.
PROMJENE U HDZ-U

Ivo Lučić danas u vijećničkim klupama zamijenio Zlatka Begušića

Odlukom Predsjedništva dubrovačkog HDZ-a, Zlatko Begušić više nije tajnik stranke, a od njega je također zatraženo vratiti vijećnički mandat. 
pu

VLASNICI DUBROVAČKE FIRME Taksistima plaćali 'na ruke', nisu im davali niti doprinose, učinili štetu preko milijun kuna

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave dvoje hrvatskih državljana u dobi od 40 i 36 godina sumnjiče se da su, kao odgovorne osobe trgovačkog društva sa sjedištem u Dubrovniku, od početka do kraja 2018. g., u radni odnos primili 16 osoba s kojima su sklopili ugovore o radu, većinom na nepuno radno vrijeme. 
Učitaj još vijesti