Učitaje prijašnje vijesti
SJEDNICA

BURNO NA GRADSKOM VIJEĆU Letjele optužbe i kritike, Franković najavio velika infrastrukturna ulaganja (FOTO/VIDEO)

Sjednica Gradskog vijeća, 21. po redu u ovom sazivu, održana je u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, a ako ste je propustili, pogledajte je na videu ili pročitajte u tekstualnom obliku. 
EU IZBORI

VELIKI IZBORNI SKUP HNS-ovci predstavili programe i ciljeve, stigla i Nataša Gabričević

Hrvatska narodna stranka – liberalni demokrati održala je danas veliki izborni skup u KD  Vatroslav Lisinski, gdje su kandidati liste broj 11 predvođeni uspješnim međimurskim županom Matijom Posavcem predstavili svoje programe i ključne ciljeve koje planiraju ostvariti ulaskom u Europski parlament.
IGRA ŽIVACA

SVAKODNEVNE GUŽVE Tko monopolom maltretira Dubrovčane ne uvodeći još stanica za tehnički pregled?

Nervozni vlasnici automobila svakodnevno provode sate čekajući obnovu registracija i prolazak tenhičkog pregleda. No, je li to zapravo potrebno?
IPAK KINA + 17

U Dubrovnik upravo sletio i grčki premijer Aleksis Cipras

Grčki premijer Aleksis Cipras sletio je jutros u Dubrovnik, doznaje Dubrovački dnevnik iz pouzdanih izvora. 
politika

SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Vijećnici odlučuju o ravnatelju Umjetničke galerije, u Vijeće ulazi Nikša Selmani

Sjednica Gradskog vijeća održat će se u utorak, 12. ožujka, s  početkom u 11:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Dubrovnika, Pred Dvorom 1, u Dubrovniku.
POLITIKA

SNAGE IZ ŽUPANIJE Šuica bi mogla nositi listu, a jedan političar s juga ima ambicije za EU parlament

Karlo Ressler, savjetnik premijera Andreja Plenkovića, kako doznaje Jutarnji, bit će koordinator za izradu HDZ-ova programa za skore europske izbore. 
POLITIKA

SJEDNICA GRADSKOG VIJEĆA Franković će predstaviti svoj Proračun, ugostitelji koji rade zimi neće plaćati naknade za javnu površinu

Sjednica Gradskog vijeća održat će se 10. prosinca, a prema prvoj verziji, na dnevnom redu će se naći 41 točka. između ostalog, raspravljat će se i odlučivati o Proračunu za 2019. godinu, prostornim planovima, ali i oslobađanju od plaćanja naknade za korištenje javnih površina onim ugostiteljima koji ne zatvaraju svoje objekte zimi. 
što reći?

'VESELO' U SUSJEDSTVU Vučić postao počasni građanin Trebinja, povelju grada dobiva vođa Trebinjske brigade

Vijećnici trebinjske skupštine usvojili su odluku prema kojoj je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić dobio najviše priznanje grada, a to je da je postao njegov počasni građanin, pišu trebinjski mediji. 
POLITIKA

NOVO VODSTVO Ranko Ostojić izabran za predsjednika splitsko-dalmatinskog SDP-a

Saborski zastupnik Ranko Ostojić na izborima za novo vodstvo SDP-a u subotu je izabran za predsjednika SDP-ove županijske organizacije Splitsko-dalmatinske županije.
LISTA

LISTA POBUNJENIH SDP-OVACA Ovo su Korčulani koji su ustali protiv Bernardića

Devedeset utjecajnih SDP-ovaca potpisalo je pismo protiv Davora Bernardića u kojem se od njega traži da odstupi. Riječ je o pismu koje je Index objavio prije nekoliko dana, a sad se saznalo tko se stoji iza pisma upućenog šefu SDP-a.
SVETI MARTIN NA MURI

VELIKO OKUPLJANJE ČLANOVA HNS-A Ivan Vrdoljak: 'Vrijeme je da koalicijski partneri uhvate naš reformski tempo'

U Svetom Martinu na Muri okupilo se više od 2500 članova HNS-a, a predsjednik stranke Ivan Vrdoljak poručuje: „Vrijeme je da koalicijski partneri uhvate naš reformski tempo“
reakcija

HNS: 'Gradonačelniče Franković, prekinite vršiti pritisak na DORH'

Neprihvatljivim smatramo bilo kakve pokušaje utjecanja na DORH, poput posljednjeg Facebook statusa gradonačelnika Mata Frankovića. Državno odvjetništvo nezavisna je i nepristrana institucija koja svoj posao radi na najbolji mogući način.
POLITIKA

KURAN JE NOVI ŠEF ŽUPANIJSKOG SDP-A: Vodit ćemo proaktivniju politiku nego što je to bio slučaj dosad!

Krešimir Kuran pobijedio je na jučerašnjim unutarstranačkim izborima i postao novi čelnik županijskog SDP-a, a na tom je mjestu zamijenio dosadašnjeg predsjednika Davora Penića.
Učitaj još vijesti