BESPLATNA VOĐENJA I NASTUP LINĐA Subotnje zimsko jutro u Gradu

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Turistička zajednica grada Dubrovnika s ciljem poticanja turističkih posjeta tijekom zimskih mjeseci,  već šestu godinu zaredom, za posjetitelje koji borave u Dubrovniku organizira „Subotnje zimsko jutro u gradu“. 

Tako će se svake subote, počevši od 9. studenog 2019. pa sve do 28. ožujka 2020. organizirati besplatni razgled stare gradske jezgre s vodičem na engleskom jeziku, s početkom u 10 sati ispred TIC-a Pile, Brsalje 5.  Za ovaj besplatni obilazak potrebno se prijaviti dan ranije (petak) do 18 sati u TIC Pile (tel: +38520312011; E-mail: tic.pile@tzdubrovnik.hr). Ponuda je namijenjena individualnim posjetiteljima te se ne odnosi na grupne aranžmane.  

Nakon razgleda grada sa stručnim vodičem, u 11.30 sati ispred crkve sv. Vlaha, Turistička zajednica grada Dubrovnika poklanja svim posjetiteljima također i nastup Folklornog ansambla Linđo koji se u slučaju lošeg vremena neće održati. Ovaj besplatni program obogatit će i doprinijeti raznovrsnoj ponudi zabavnih programa tijekom zimskih mjeseci.

Popularni Članci