EKSKLUZIVNO Revelin obavijen velom tajne, priprema se najveći event na Jadranu ovog ljeta!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ugledni britanski časopis za elektronsku glazbu, DJ MAG je odabrao upravo Dubrovnik za organizaciju ekskluzivne zabave u srijedu, 14. kolovoza na kojoj dovodi trenutno najtraženije DJ ime u svijetu, Eats Everything. Bit će to najekskluzivniji event ovog ljeta na Jadranu, najavljuju iz Culture cluba Revelin. 

Detalji oko ekskluzivnog eventa se još uvijek drže u tajnosti. Poznato je da na ekskluzivne svjetske događaje redovito dolaze zvijezde, a koga sve možemo očekivati od svjetske kreme, znat će se uskoro. No, budući da DJ MAG svake godine objavljuje prestižnu TOP listu od 100 najboljih svjetskih DJ-eva, za pretpostaviti je kako će ugledni gosti redom biti samo najveće zvijezde sa svjetske klupske scene.

Eats Everything redovito svira Back To Back sa respektabilnim imenima sa svjetske DJ scene kao što su Patrick Topping, Danny Howard, Fatboy Slim, DJ Snake i David Guetta. Njihovi setovi bilježe milijunske preglede na digitalnim platformama. Još nije poznato tko će mu se od slavnih kolega pridružiti za DJ pultom u Dubrovniku.

Dok već u petak, 16. kolovoza u dubrovačkom Culture Club Revelin gostuje najjači house izvođač ikada, britanski house duo Solardo. U tri dana, dva najpoznatija house DJ-a u Dubrovniku: Eats Everything i Solardo.

Ekskluzivna zabava nije zatvorenog tipa, već je limitirana brojem posjetitelja. Ograničeni broj ulaznica je pušten u prodaju, a iste su dostupne online na službenoj stranici kluba Revelin i u uredu Revelina svakim radnim danom od 9:00 do 16:00 ali i u Casablanca Baru svake večeri od 20 sati. Svi ostali upiti i rezervacije stolova dostupni su na kontakt 098 533 531.

Popularni Članci