'

PREDSTAVLJANJE 'KONOVIZIJSKE PRIČE' U SUBOTU Knjiga koja je počela kao prvotravanjska šala, postala je rezultat vidljiv na 250 stranica!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ekipa Konovizije poziva na promociju knjige 'Konovizijska priča'. 

Njihov poziv prenosimo u cijelosti: 

Ako nemate što pametnije raditi u subotu 9. prosinca u 18 sati zaletite se do Doma kulture u Čilipima gdje ćemo održati promociju knjige „Konovizijska priča“. Da, one knjige koja je počela kao prvotravanjska šala i za koju neki još uvijek misle da nije stvarna već je sve neka naša zezancija.

Ali iako je sve i počelo upravo kao prvotravanjska šala zezancija je postala stvarni projekt, a rezultat je vidljiv na 250 stranica. Pa čak i ako se tolika količina papira i tinte mogla potrošiti i na pametnija literalna djela u subotu ćemo svejedno proslaviti izlazak naše knjige koja sigurno neće konkurirati za Kiklopa. Ali to nije ni važno, važnije je da se svi mi dobro zabavimo. A pod svi mislimo svi koji žele doći jer ste svi koji ovo čitate pozvani!

A kakav vam program pripremamo?

Kako promocije knjige nisu spektakularne kao koncerti Aleksandre Prijović ili spotovi braće Barbica ne očekujte ništa s čega ćete jedva čekati objaviti sliku na Instagramu uz #zabavastoljeca.

Prvo će vas malo opustiti DJ Bačvar uz milozvučne ritmove Bosutskih Bećara, Elija Piska i Josipa Katalenića. Nakon toga će uz moderatora, najlegendarnijeg konavoskog radiovoditelja svih vremena, Ivicu Puljića, autor knjige Toni Čeović malo pričati o samoj knjizi, a da bi svi prisutni čuli što i pametno pobrinut će se i urednik i lektor knjige, najomiljeniji profesor svih srednjih škola Davor Deranja.

Pošto je autor knjige već pripremio šalabahter pa neće znati ništa reći van već na papirić mu napisanog, pitanja neće biti dozvoljena, ali će zato na kraju programa vrlo rado potpisivati knjige ako netko knjigu, koju će moći kupiti na samoj promociji, odluči zauvijek uništiti autorovom posvetom (čitaj: škrabotinom).

A kako i prilikuje, sve će se završiti malim domjenkom. Obzirom na ekonomsku situaciju i inflaciju ne očekujte delicije kao na gala večeri od Kandelore, ali potrudit ćemo se da bude nešto malo više od štapića i čaše vode.

Knjiga „Konovizijska priča“ moć će se, po cijeni od 15 eura, kupiti na samoj promociji, a nakon toga kontaktom na info@konovizija.com.hr ili 092 131 0415. A zašto je kupiti? Paaaa, ako već ne želite imati uspomenu na jedno od najzabavnijih konavoskih događanja onda možda iz kurioštine kako bi saznali kako je umalo u posljednji trenutak propao TV prijenos Konovizije, koje je poznato TV lice trebalo voditi Konoviziju 2023, tko je propjevao rezultate Konovizije 2021 prije nego što je sama emisija emitirana, što je Toni Mostahinić radio u trenucima kad je trebao s društvom slaviti pobjedu i još puno toga. 

Popularni Članci