'

OSMIJEH ZA OSMIJEH Uskoro humanitarna akcija koja donosi fotografiranje u božićnom duhu, koncerte i još puno toga

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Vraća se božićna akcija 'Osmijeh za osmijeh' - posebna humanitarna inicijativa koja već treću godinu zaredom donosi radost i podršku onima kojima je najpotrebnije, osobito u predblagdanskom ozračju. 

Grupa prijatelja i suradnika  u industriji vjenčanja i društvenih događanja, odlučila je ponovo posvetiti svoje znanje i  sposobnosti humanitarnim svrhama, a sada vas pozivaju na druženje, fotografiranje te bogat popratni program koji nas očekuje ovog prosinca u sklopu ove hvalevrijedne  akcije! 

Akcija 'Osmijeh za Osmijeh' održat će se od 8. do 10. prosinca u predivnom župskom hotelu One Suite, dugogodišnjem suradniku u ovom humanitarnom projektu. 

U programu Božićnog kutka, pozivaju se svi zainteresirani da se fotografiraju u  posebnom božićnom duhu od 8. do 10. prosinca, od 9 do 21 sati. Termini su dostupni na  sljedećem linku, a svaki termin traje 10 minuta. Požurite, jer se kalendar brzo popunjava! 

Osim fotografiranja, koje je srž akcije, ove godine organizatori su pripremili izuzetno  bogat dodatni program. Tako u subotu, 9. prosinca, poznati dubrovački glazbenik Pero  Škobelj nastupa u One Lokalu u 10:30 sati. Večer je rezervirana za popularnu Garažu u  hotelu, u kojoj će se održati stand-up senzacija od 20 sati! Glumac i dramaturg Semir Gicić izvest će 'Beskompromisni stand-up' s temom 'Male stvari koje nas vežu'. Nastup  traje 45 minuta, nakon čega slijedi nastup DJ-a.. 

Za rezervaciju mjesta se potrebno naručiti putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, a  može se rezervirati i porukom na broj 099 5027487. 

U nedjelju, 10. prosinca, ponovno nam stiže Pero Škobelj, a njegov nastup u One Lokalu počinje u 10:30 sati.  

Za naše najmlađe smopripremili dječju lutkarsku predstavu pod nazivom 'Djevojčica  crvene kapice na putu do bakice' (3+), marionetska predstava s početkom u 11 sati i u  trajanju od 25 minuta. Izvest će je naše dubrovačko kulturno društvo Aster, poznato po  magičnim izvedbama bajki. Predstava će se održati u sali za sastanke One Suite Hotela, a  rezervacije su moguće također putem maila hvalazaosmijeh@gmail.com, te porukom na  broj 099 5027487.

Istu večer, u nedjelju 10. prosinca, u Garaži nastupa šarmantni i popularni hrvatski  pjevač Marko Kutlić, a nakon njegovog nastupa uživat ćemo uz DJ-a Petru i Zac the Saxa. Rezervacije za ulaz nisu potrebne, te vas očekujemo u što većem broju. 

'Ova godina nosi dodatni razlog za osmijeh jer smo podigli ljestvicu akcije, dodavši  posebne sadržaje za djecu i odrasle. Cijela akcija ima cilj stvaranja nezaboravnog  iskustva za sve sudionike. Zato vas sve pozivamo na druženje, fotografiranje i akciju  pomoći, kako bismo unijeli radost u našu malu sredinu i zajedno pružili podršku onima  kojima je to najpotrebnije', poručile su organizatorice iz tima 'Osmijeh za Osmijeh'.  

"Veselimo se prosincu u znaku zajedništva i pomoći... Više informacija uskoro!", napisale su. 

Popularni Članci