'

TIGRIĆI TRAŽE DOMOVE Četiri mališana spas su našli u Azilu Dubrovnik, ali trebaju im njihovi ljudi

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Azil Dubrovnik
Azil Dubrovnik redovito objavljuje detalje o psima koji su im na skrbi. Ovaj put su objavili detalje o četiri "tigrića". 

Njihovu objavu prenosimo u cijelosti: 

"Tigrići traže domove!

Na skrb smo preuzeli ova četiri mališana kako bi priveli kraju sagu koja traje mjesec dana i kako bi im našli dobre domove.

Prvo nam je rečeno da su ubačeni u dvorište i da hitno dođemo po njih, pa se priznalo da su potomci vlasničke kujice, pa se prijetilo da će ih se baciti negdje kad vlasnik ode iz RH. Pa su intervenirali komunalci radi smrada i neadekvatnih uvjeta, a susjedi su zvali policiju jer su mališani sami bili u nekom dvorištu iz kojeg su stalno zavijali.

S vlasnikom je dogovoreno da se psi čipiraju, dobiju prvo cjepivo i da nam se pokriju osnovni troškovi, a glavni uvjet je bio da se sterilizira majka štenaca.

Rođeni su 1.7., na prve tri slike su ženkice, a na zadnjoj je njihov brat. Bit će većeg rasta, pretpostavka je oko 30kg. Za sve dodatne informacije o njima javite se porukom u inbox ili na broj 099 735 6070.

Malci su primili i drugo cjepivo, a za desetak dana bit će cjepljeni protiv bjesnoće. Udomljavaju se uz ugovor, a kastracija po spolnoj zrelosti je obavezna.

Molimo sve da podijelite objavu kako bi mališanima što prije našli njihove domove", napisali su. 

Popularni Članci