test

Bog, Isaac Newton i Pink Floyd – klasični gej lobi

Autor: Maro Marušić
Katolički homofobi pederski lobi vide na nebeskom svodu, fizičkim eksperimentima i omotima legendarnih albuma 

Gimnazijska profesorica Mirta odavno ne voli svoj posao. Demotivirana je plaćom i nepažnjom učenika. No danas ima osjećaj da će predavanje biti uzbudljivo, pa stoga krene teatralno objašnjavati tajne svemira koje samo fizika može iznjedrit.

-Znamo da je svjetlost elektromagnetski val, odnosno periodična promjena električnog i magnetskog polja koja se širi prostorom. Smjer širenja vala okomit je na ravnine titranja električnog i magnetskog polja. Dakle, elektromagnetski valovi su transverzalni valovi frekvencije f i valne duljine λ – reče Mirta i pogleda prema učeniku Krešu koji je upravo zijevnuo.

Raširena usta ne daju je omesti.

-Vidljivu svjetlost često nazivamo bijela svjetlost. Sastoji od neprekidnoga niza valnih duljina (boja) u vidljivome dijelu elektromagnetskoga spektra. U spektru elektromagnetskog zračenja vidljiva svjetlost je mali dio, od 380 nm do 780 nm. Prema manjim valnim duljinama dolazi ultraljubičasto zračenje (UV), rentgensko zračenje (X-zrake) i gama zračenja. Od vidljivog spektra prema većim valnim duljinama dolazi infracrveno zračenje (IC), mikrovalovi i radiovalovi – uzbuđeno reče Mirta, a Krešu u zijevanju pridruži se i Tomo.

Mirta zna da sada dolazi do najzanimljivijeg dijela, pa se nada da će epidemija bolesti spavanja napokon prestati.

Spektar boja

-Isaac Newton, kojeg ste upoznali kroz zakone mehanike, također se bavio optikom i proučavanjem svjetlosti. Propuštanjem bijele svjetlosti kroz prizmu dobio je crvenu zraku svjetlosti i time dokazao da se bijela svjetlost sastoji od boja. Disperzija svjetlosti događa se kad bijela svjetlost nailazi na granicu dva optički prozirna sredstva. Svaka valna duljina lomi se pod drugim kutom i tako dobivamo spektar boja – zaključi profesorica fizike pokazujući Powerpoint prezentaciju, a Krešo i Tomo naglo se trgnu na sliku loma svjetlosti u prizmi.

-Profesorice, znači sve ste ovo izrepali samo da bi nam pokazali kako vi i taj vaš Isaac Newton podržavate pedere! – oplete Krešo u dahu baš kao da je riječ o Krešu Bengalki.

-Molim? – iznenadi se Mirta čuvši u istoj rečenici Isaac Newton i peder. Zna ona dobro, bio joj je to rad na fakultetu, da engleskog genijalca nisu zanimale ni žene, a kamoli muškarci. Bio je aseksualan poput amebe.

f

-Nego šta nego podržavate pedere – uključi se sad Krešo – zbog čega ste nacrtali dugu, odnosno pedersku zastavu na prizmi?

Mirta zijevne. Odavno ne voli svoj posao. Demotivirana je plaćom i glupošću učenika.

Ova izmišljena gimnazijska sekvenca pala mi je napamet kada sam prije neki dan vidio komentare na službenoj stranici Pink Floyda. Povodom 50. obljetnice od izlaska albuma Dark Side Of The Moon, legendarni bend je na društvenoj mreži postavio sliku prizme s brojem 50. Problem za dio njihovih fanova nastao je kada su unutar nule stavili spektar boja.

-Maknite dugu, ispadate glupi – napisao je jedan komentator.

-Gdje je heteroseksualna zastava? Želim da obje strane budu zastupljene – dodao je drugi.

-Neću vas više slušati – napisao je treći.

Zašto je Bog stvorio dugu?

-Ne mogu vjerovati da su Pink Floyd 'woke'. Od sada jedini klasični britanski izvođači koje slušam su Queen, David Bowie, Elton John, George Michael, Judas Priest, Morrissey i Rainbow Ritchieja Blackmorea – ovaj je tek genijalan. Neće slušati Pink Floyd zbog prizme i duge, nego neke druge izvođače koji su – homoseksualci.

Najluđe od svega jest što je tek pet godina nakon objave Dark Side Of The Moon, znači 1978. godine, LGBTQ pokret odlučio koristiti dugu kao svoj simbol. Isaac Newton se okreće u grobu westminsterske crkve ne vjerujući dokud seže ljudska glupost.

Ako legendarni omot albuma Pink Floyda predstavlja simbol homoseksualaca, postavlja se pitanje je li i Bog podržava pedere? Zašto je stvorio dugu na nebu osim ako mu homoseksualci nisu srcu dragi? Zašto je, na kraju krajeva, pederski simbol duge stvorio prije Adama i Eve? Spektar boja na nebeskom svodu postojao je i prije homo sapiensa što po izvrnutoj logici hoće reći da su pederi došli prije čovjeka.

Maro Marušić odavno ne voli svoj novinarski posao. Demotiviran je plaćom i glupošću čitatelja. Koliko god pisao, crtao i objašnjavao najprostije moguće stvari poput one da je duga na nebu 'samo' plod igre kutova sunca i kiše, a ne analnih otvora, uvijek će dobar dio javnosti reći da iza toga stoji pederski lobi, a ne lom svjetlosti.

Stvarno mi nije jasno zašto dobar dio katolika smatra da Bog dugom podržava pedere.

Popularni Članci