Župljani ogorčeni na Hrvatski Telekom: 'Vežu banderu kao kozu, a mi svako malo ostajemo bez interneta i telefona'

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Čitatelj
Godina 2023., a u Župi dubrovačkoj elektronička komunikacijska infrastruktura kao da je iz 1923. godine. Tako bi se ukratko mogao sažeti problem stanovnika Kupara koji već godinama muku muče s Hrvatskim Telekomom.

Čitatelj iz Župe dubrovačke požalio nam se na problem koji imaju stanovnici Kupara. Naime, na području iza benzinske pumpe u Kuparima, u Vukovarskoj ulici, često prolaze veliki kamioni koji pokidaju kabele od Hrvatskog Telekoma jer ne postoji nikakvo ograničenje za visinu vozila na ovom području.

- Kada se to dogodi ljudi danima ostaju bez interneta i telefona, a Hrvatski Telekom ne rješava ovaj problem dugoročno.  Zovemo ih stotine puta i godinama apeliramo da podignu kabele na veću visinu. Oni kažu kako je rok za popravak 72 sata, to naprave ali se ubrzo isto ponovi. Jučer su došli i rekao sam im da ne popravljaju nego želimo da banderu ukopaju u zemlju ili stave betonski stup. Policija i komunalno ih upozoravaju, ali ništa ne čine. Na ovaj način ugrožavaju ljudske živote, usluga je loša, a računi nisu umanjeni. Vežu banderu kao kozu za ogradu!", ogorčen je naš čitatelj na ovaj dugogodišnji problem u Župi dubrovačkoj.

Popularni Članci