ZAPOŠLJAVAJU TOMMY, SAPONIA, PEVEX... Bacite oko na oglase za posao u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović / DD
Ostali ste bez posla ili tražite novi? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Na njihovoj stranici je trenutno više od 1.900 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a mi Vam donosimo ovotjednu TOP ponudu poslova iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Poznati trgovački lanac TOMMY zapošljava voditelja odjela (m/ž), prodavača (m/ž), radnika u gastro odjelu (m/ž), skladišno-transportnog radnika (m/ž), mesara (m/ž), zamjenika poslovođe prodavaonice (m/ž) i kalkulanta - administratora (m/ž) za rad u naselju Orebić. Zainteresirani ste za neku od prethodno navedenih pozicija? Kliknite ovdje za detalje. 

Pevex planira zaposliti trgovca (m/ž) za rad na odjelu građevina i boje u poslovnici u Dubrovniku. Traži se SSS, iskustvo na sličnom poslu, položen ispit za rukovanje viličarom, komunikativnost, ljubaznost, želja za rad u timu. Kandidat mora imati razvijene prodajne vještine. Poslodavac osigurava strukturno uhodavanje u posao. Za više informacija kliknite na link.

Saponia u Dubrovniku traži vozača C kategorije (m/ž). Glavni uvjet je završeno trogodišnje ili četverogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Saznajte više.

Poduzeće KRTICA 2 zapošljava armirače (m/ž) u općini Janjina. Očekuje se godina i pol radnog iskustva, te završena osnovna škola. Poslodavac osigurava zajednički smještaj. Dodatne detalje ovog natječaja, otvorenog do 04.02. možete pronaći na linku.

Obrt Mara Beauty zapošljava kozmetičara (m/ž) za rad u salonu. Novozaposlena osoba bit će zadužena za manikuru, pedikuru, lakiranje, depilacije, postavljanje trepavica, šminkanje, uređivanje obrva, te za druge srodne poslove. Vlasnica obrta očekuje minimalno godinu dana radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Kontakt informacije možete pronaći na poveznici.

LEDO plus d.o.o. planira zaposliti čak 15 dostavljača - vozača u prodaji (m/ž). Dostave se vrše na području Splita, Zadra i Dubrovnika, te okolnih područja prethodno navedenih gradova. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom C kategorije. Radno iskustvo nije važno. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 01.02. Zainteresirani ste? Kliknite ovdje.

Poduzeće za poslovanje nekretnina, LUXURY HOME ima otvoreno nekoliko natječaja za posao. U Dubrovniku traže armirača (m/ž), voditelja gradilišta (m/ž), električara (m/ž), montera suhe gradnje (m/ž), vodoinstalatera (m/ž) i agenta za nekretnine (m/ž). Očekuje se iskustvo. Ovi natječaji otvoreni su do 23.01. Detalje o pojedinačnim pozicijama potražite na poveznici.

Dječji vrtić ANĐELI ČUVARI iz Korčule traži odgojitelja (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Radno iskustvo nije uvjet. Više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 18.01. možete pronaći na linku.

ADRIATIC KAMPOVI trebaju čak 4 čistača (m/ž) za rad u naselju Orebić. Radi se o sezonskom poslu. Minimalan uvjet za prijavu je završena osnovna škola. Radno iskustvo nije važno. Poslodavac osigurava smještaj. Očekuje se odgovoran pristup radu, komunikativnost, srdačnost i ljubaznost prema gostima, spremnost na timski rad, te kolegijalan odnos prema suradnicima. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku. Osim čistača, ADRIATIC KAMPOVI traže i noćne čuvare, recepcionere i druge sezonske radnike. Detalje o pojedinačnim pozicijama možete pronaći na linku.

LIMMONT je u potrazi za pomoćnim monterom limarskih elemenata (m/ž) u Metkoviću. Novozaposlena osoba bit će zadužena za izradu i montažu limarskih elemenata na terenu. Svrha zapošljavanja je povećan opseg posla. Ova pozicija je idealna i za one koji nikad nisu radili, zato što se radno iskustvo ne očekuje. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 25.02. Saznajte više… 

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Popularni Članci