SIGURNO I POVOLJNO Eko Taxi poduzeo korake za zaštitu putnika, ali i osigurao popuste

Autor: dubrovackidnevnik.hr
U trenucima kada je ostanak u sigurnosti vlastitog doma izuzetno bitan i preporučljiv, svaki nužni izlazak mora biti isplaniran kako bi bio i najsigurniji. Ako nemate vlastito vozilo niti vozača, zašto je najbolji odabir taksi vozilo?

Jedan od najbitnijih razloga - u taksi vozilu se nalazite samo vi i vozač koji je poduzeo sve mjere kako bi umanjio mogućnost zaraze korona virusom i širenje iste, prvenstveno zbog sebe, a zatim i zbog putnika koje prevozi. Jednako bitan razlog je i taksi vozilo koje se redovno dezinficira i provjetrava iz istih razloga. 

Hrvatski zavod za javno zdravstvo preporučuje sva plaćanja obavljati karticama kako bi se smanjio opticaj novčanica, odnosno doticaj više broja ljudi s istim potencijalno zaraženim novčanicama. Plaćanje usluge taksi prijevoza karticom svakako umanjuje mogućnost zaraze, pogotovo jer se kartica može iznova i više puta dezinficirati po potrebi. Još bolja opcija je plaćanje usluge taksi prijevoza skidanjem iznosa za prijevoz izravno s kartice koja je deponirana u aplikaciji za naručivanje. S ovom opcijom uklanjaju se i svi kontakti s vozačem, a čak nema potrebe niti za komuniciranjem adrese jer je sve vidljivo iz aplikacije gdje se prilikom narudžbe odmah upišu i početna i odredišna adresa.

Još jedan od razloga zašto je taksi sigurniji od ostalih oblika javnog prijevoza – taksi vozilo vrši prijevoz od početne do točno naručene odredišne adrese, nema traženja parkirnog mjesta i slično. 

Eko taxi usluge prijevoza se obavljaju i dalje prema uobičajenoj proceduri s poduzetim svim mjerama kako bi prijevozi bili što sigurniji. Plaćanje prijevoza je moguće svim bankovnim i kreditnim karticama ili izravno iz besplatne Eko taxi aplikacije deponiranom kreditnom karticom.

Vozači su upoznati sa svim mjerama zaštite koje se posebno odnose na jednostavna pravila kojih bi se ionako svi trebali pridržavati – ukoliko se ne osjećate dobro, ostanite kod kuće, češće i temeljitije perite ruke, pokrivajte usta prilikom kašljanja ili kihanja rupčićem ili laktom te izbjegavajte kontakte sa bilo kime tko pokazuje simptome bolesti.

Vozila Eko taxija se redovito čiste, dezinficiraju i provjetravaju kako bi bila spremna za prijevoz putnika, a vozači su opremljeni raznim dezinfekcijskim i drugim sredstvima kako bi smanjili bilo kakvu mogućnost zaraze (rukavice, maske za lice, i sl.).

U ovim osjetljivim i ključnim trenucima, kako bi što duže ostali u sigurnijim uvjetima, Eko taxi je svoja vozila i vozače dao na raspolaganje za potrebe starijih i ugroženih osoba na način prijevoza istih na nužne liječničke preglede uz prethodnu najavu, uz odobren popust u visini od 50%. Dovoljno je ove usluge zatražiti pozivom na broj 095 456 0 456. Za sve ostale, tu je popust u visini od 10% na sva plaćanja gotovinom ili karticom u taksiju neovisno na koji je način taksi naručen. Broj Eko taxija u Dubrovniku je 020 432 432, a besplatna Eko taxi aplikacija je dostupna za Android i iOS sustave. 

(promo)

Popularni Članci