Prošli tjedan za volanom je najviše 'napuhala' djevojka (25), najveću kaznu dobio višestruki recidivist prometnih prekršaja

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Josip Regovic/PIXSELL
Najveća koncentracija alkohola od 1,97 g/kg izmjerena je u noćnim satima u srijedu, 28. rujna, 25-godišnjakinji koja je upravljala osobnim vozilom BiH nacionalnih oznaka, a zaustavljena je prilikom redovne kontrole prometa.

Vozačica je isključena iz prometa te je prekršajno sankcionirana novčanom kaznom od 10 tisuća kuna i šestomjesečnom zabranom upravljanja vozilima B kategorije.
 
Najveća novčana kazna u iznosu od čak 35 tisuća kuna izrečena je 57-godišnjem vozaču osobnog vozila vukovarskih registarskih oznaka, višestrukom recidivistu prometnih prekršaja, koji je 27. rujna upravljao vozilom pod utjecajem alkohola od 1,38 g/kg za vrijeme trajanja zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije.
Vozač je uhićen i doveden u prostorije policije do otriježnjenja nakon čega je uz optužni prijedlog odveden na Općinski sud u Dubrovniku gdje mu je izrečena spomenuta novčana kazna i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima B kategorije u trajanju od 12 mjeseci.
 

Popularni Članci