PONUDA POSLOVA OD GRUDE DO KORČULE Traže se farmaceuti, prodavači, inženjeri, portiri, konobari…

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Borna Filic/PIXSELL
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Glavinić d.o.o. traži prodavača pekarskih proizvoda (m/ž) i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave 25.06. Radno iskustvo je prednost, a minimalan uvjet za prijavu je završena trogodišnja srednja škola. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Capitalis d.o.o. traži diplomiranog inženjera građevinarstva (m/ž) u Dubrovniku. Prethodno radno iskustvo nije potrebno. Od vas se očekuje da poznajete osnove rada na računalu. Poslodavac će novom zaposleniku osigurati samački smještaj. Natječaj je otvoren do 25.06. Detalje potražite na poveznici.

INhouse group d.o.o. traži čak 4 portira (m/ž) u Dubrovniku i to na određeno, zbog povećanog opsega posla. Za prijavu trebate imati četverogodišnje ili trogodišnje srednjoškolsko obrazovanje. Radno iskustvo nije potrebno, pa je ovaj posao idealan i za one koji su se po prvi put našli na tržištu rada. Prijaviti se možete do 26.06., a za detalje o prijavi kliknite na link.

Metropolis d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama u Dubrovniku: pomoćni konobar (m/ž), kuhar (m/ž), konobar (m/ž), barmen (m/ž) i čistač (m/ž). Posao se obavlja u restoranu Gatsby. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja i dogovora oko osiguravanja smještaja. Ako se želite prijaviti na jednu od prethodno navedenih pozicija kliknite na link.

Ugostiteljski obrt Điron zapošljava kuhara (m/ž) u mjestu Gruda. Očekuje se završena trogodišnja srednja škola i jedna godina radnog iskustva. Poslodavac osigurava smještaj te daje ugovor na neodređeno nakon probnog roka od mjesec dana. Za detalje o prijavi kliknite ovdje.

Ljekarne Joukhadar traže farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u ljekarni. Mjesto rada je grad Metković. Za prijavu morate imati srednjoškolsko obrazovanje, položen stručni ispit te godinu dana radnog iskustva. Rok prijave je 25.06. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Obrt Tehnomobil iz Metkovića traži 2 elektroinstalatera (m/ž) koji će postavljati, ispitivati, stavljati u pogon i održavati niskonaponske instalacije i postrojenja za raspodjelu električne energije, antenske i komunikacijske instalacije, uzemljenja i gromobrane te postrojenja za izjednačavanje potencijala, rasvjetnih uređaja i rezervnih izvora električne energije. Od kandidata se očekuje samostalnost. Glavni uvjet za zapošljavanje je pet godina radnog iskustva. Očekivana neto plaća je 6.500 kuna. Za više informacija o ovom natječaju, otvorenom do 22.07., kliknite na link.

ARISTON GT d.o.o. zapošljava čak 3 konobara (m/ž) za rad tijekom turističke sezone u restoranu Dolium. Mjesto rada je gradić Cavtat. Ako vas zaposle vodit ćete brigu o gostima, posluživati jelo i piće te naplaćivati iznos narudžbe. Uz engleski poželjno je i znanje još jednog stranog jezika. Poslodavac osigurava smještaj. Želite se prijaviti? Kliknite ovdje.

Obrt za masažu Bella Vita iz naselja Lumbarda traži masera (m/ž) za sezonski rad na plaži. Poslodavac osigurava odlične radne uvjete, smještaj te stimulativan način zarade. Za više informacija kliknite ovdje.

Kogo d.o.o. traži spremača (m/ž) za rad u Apartmanskom naselju Prišćapac. Smještaj i hrana su osigurani. Mjesečna plaća je u iznosu od 5.000 kuna. Za detalje o načinu prijave kliknite ovdje.

Ostatak bogate ponude poslova pronađite na portalu posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Popularni Članci