PLAĆA I DO 20 TISUĆA KUNA Ovo su poslovi koji se nude u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: © Robert Kneschke - Fotolia.com
Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Esicher d.o.o. zapošljava agenta prodaje za auto osiguranje (m/ž), savjetnika za životno osiguranje (m/ž) te direktora prodaje za auto osiguranje (m/ž). Rok prijave je 31.10., a mjesto rada Dubrovnik. Provjerite uvjete ovdje.

Žabac, obrt, traži konobara u agro – etno parku (m/ž). Mjesto rada je Badžula, a rok prijave 31.10. Uvjet je završena srednja škola. Provjerite detalje na linku.

Krtica 2 d.o.o. zapošljava tesara (m/ž) u Janjini. Rok prijave je 21.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola i radno iskustvo od minimalno godinu dana. Poslodavac osigurava smještaj. Provjerite više ovdje.

Tehnodelta d.o.o. traži diplomiranog strojarskog inženjera (m/ž). Mjesto rada je Opuzen, a rok prijave je 20.10. Potrebna je visoka stručna sprema i vozačka dozvola B kategorije. Provjerite uvjete na linku.

MGA nekretnine zapošljavaju građevinskog radnika (m/ž) u Metkoviću. Rok prijave je 31.10. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, a radno iskustvo nije važno. Posao se sastoji od pomoćnih poslova u graditeljstvu. Detalje pronađite ovdje.

Alfaplan građenje zapošljava mehaničara teških građevinskih strojeva (m/ž), rukovatelja građevinskim strojevima (m/ž), rukovatelja toranjskom dizalicom (m/ž) i rukovatelja viličarom (m/ž). Mjesto rada je Dubrovnik, a rok prijave je 28.10. Provjerite detalje ovdje.

Udruga osoba s invaliditetom 'Prijatelj' traži osobnog asistenta (m/ž). Mjesto rada je Metković, a rok prijave 23.10. Uvjeti su minimalno srednja stručna sprema ili završena osnovna škola s potvrdom o završenom tečaju za njegovatelja. Više na linku.

Limmont zapošljava pomoćnog montera limarskih elemenata (m/ž) u Metkoviću. Potrebna je minimalno osnovna škola. Posao se sastoji od izrade i montaže limarskih elemenata. Više na linku.

Tvrtka yoummday zapošljava na poziciji Sales Profis im Home-Office gesucht // Sales & Service // Beratung (m/ž). Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 31.10. Poslodavac nudi plaću do 20.000 kuna. Uvjeti su orijentiranost na rezultate, komunikativnost i usmjerenost na kupca te dobro znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

DDC Multilingual Services d.o.o. traži Customs Brokera za nizozemski jezik (m/ž). Rok prijave je 28.10., a posao se obavlja od kuće. Uvjeti su iskustvo u korištenju MS Office-a, iskustvo u čitanju i razumijevanju dokumentacije na engleskom jeziku, odlično poznavanje nizozemskog jezika u govoru i pismu, minimalno srednja stručna sprema i slično. Prijavite se.

Sretno kandidatima! 

Popularni Članci