'

NUDE BONUSE, ALI I MOGUĆNOST STALNOG ZAPOSLENJA Ovo su oglasi za posao u našoj županiji

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ovog tjedna portal posao.hr predstavlja novih top 10 poslovnih ponuda. Pogledajte kakve benefite nude ovi poslodavci!

Studenac d.o.o. zapošljava na pozicijama Voditelj prodavaonice (m/ž) i Prodavač (m/ž) u Dubrovačko - neretvanskoj županiji. Poslodavac nudi plaćene putne troškove te mogućnost dodatnih financijskih nagrada za ostvarene rezultate. Prijavi se do 16.11.2023. putem linka

Manpower traži Savjetnika u prodaji (m/ž) u Rijeci, Dubrovniku, Splitu i Karlovcu. U opisu posla se nalazi odgovaranje na upite korisnika u prodajnom prostoru. Pogodnosti ovog posla su fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima te MultiSport kartica uz subvencioniranu cijenu, božićnicu i poklone za djecu. Prijavite se do 29.11.2023. putem linka.

 

Merkur osiguranje d.d. zapošljava na poziciji Agent za uspješnost (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava ugovor o radu na neodređeno vrijeme uz probni rok 6 mjeseci, poticajnu radnu atmosferu, nagrade za poslovni uspjeh te budžet za usavršavanje i dodatne edukacije. Prijavite se do 15.11.2023. putem linka.

Oluk d.o.o. zapošljava na poziciji Komercijalist na terenu (m/ž). Područje terenskog rada je od Istre do Dubrovnika. Izabranom kandidatu nude samostalnost u obavljanju posla i kreiranju terena, službeni osobni automobil, mobitel, laptop, printer i kreditnu karticu. Prijavite se na linku do 05.11.2023.

Konzum Plus d.o.o. zapošljava Prodavača - blagajnika (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac nudi redovita primanja, plaćene troškove prijevoza i sve dodatke za rad nedjeljom i blagdanom te eventualni prekovremeni rad, kao i još mnoge druge pogodnosti. Prijaviti se možete do 18.11.2023. putem linka.

TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž) u Dubrovniku. U opisu posla nalazi se slaganje robe po policama, usluživanje kupaca, rad na blagajni. Radnik će raditi u punom radnom vremenu 40 sati tjedno. Poslodavac osigurava plaćeni topli obrok. Prijavite se do 12.11.2023. putem linka.

WIN TWO j.d.o.o. zapošljava Konobara (m/ž) u Čibači. Od kandidata se očekuje 1 godina radnog iskustva. Poslodavac nudi u cijelosti plaćene troškove prijevoza. Prijavite se do 15.11.2023. do linka.

Gi Group Staffing Solutions zapošljava Tehničara za telekomunikacije (m/ž) na više lokacija diljem Hrvatske. U opisu posla se nalazi osiguranje funkcija telekomunikacijskih mreža i korisničke opreme kod privatnih korisnika. Poslodavac osigurava stimulativna primanja i bonuse na plaću te službeni automobil (za potrebe rada na terenu), mobitel, laptop i tablet.Prijavite se putem linka do 04.11.2023. 

Manpower zapošljava Prodavača na postsezoni (m/ž) na hrvatskoj obali i otocima te u Zagrebu. Vaše odgovornosti uključuju rad na blagajni, izlaganje robe, kontrolu kvalitete i roka trajanja robe te dodatne poslove po potrebi. Poslodavac nudi mentorstvo te ugodnu i pozitivnu radnu atmosferu. Možete se prijaviti do 15.11.2023. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald's traži Radnika u restoranu (m/ž) na više lokacija u Hrvatskoj. Poslodavac osigurava plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, isplatu naknade za topli obrok, puni iznos prijevoza te dodatne stimulacije i nagrade ne plaću. Prijavite se do 10.11.2023. putem linka.

Posjetite posao.hr portal i razgledajte njihovu veliku ponudu otvorenih radnih mjesta! Sretno!

Popularni Članci