NISU ZABORAVILI SVOJE KOLEGE Policijska uprava dubrovačko-neretvanska usrećila policajce iz Petrinje i Gline

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: PU sisačko-moslavačka
Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske ni gotovo 10 mjeseci nakon razornog potresa koji je prošle godine pogodio Sisačko-moslavačku županiju, nisu zaboravili svoje kolege.

S načelnikom policijske uprave dubrovačko-neretvanske Ivanom Pavličevićem, zamjenikom načelnika policijske uprave Mirom Bajom, kao i policijskim službenicima s područja doline Neretve, dopremili su mandarine za sve zaposlenike Policijskih postaja Petrinja i Glina.

Navedeni poklon je znak zajedništva i prijateljstva prema svim policijskim službenicima i zaposlenicima spomenutih policijskih postaje, koje su najviše stradale u potresu. Mandarine je jučer, 21. listopada, osobno u Policijsku postaju Petrinja predao zamjenik načelnika Policijske uprave dubrovačko-neretvanske Miro Bajo.

"Policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, najvećim dijelom s područja Metkovića, ubrali su i osobno dopremili 1.5 tona mandarina kolegama s područja koje je u prosincu prošle godine zatekao razorni potres. Ovo je mala gesta, ali na ovaj način se htjelo pokazati da, ni nakon proteka 10 mjeseci, ovi ljudi nisu zaboravljeni", rekli su iz PU DN. 

Popularni Članci