NEKRETNINA IZ NAŠE ŽUPANIJE Kuća prvi red do mora s privatnim pristupom na more izazvala veliku pozornost

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: ULN
Kuća prvi red do mora s privatnim pristupom moru, 180 m2, Klek, stoji u Indexovom oglasu.

Atraktivna lokacija kuće je u Kleku, neposredno uz more s vlastitim izlazom na more i „privatnu“ plažu. Iz kuće se prostire otvoreni pogled na more. Ukupna neto površina kuće je 179,84 m2, bruto površine 237,50 m2, a nalazi se na parceli površine 298 m2.
Sastoji se od dvije etaže. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak iz kojeg se izlazi u dvorište, gdje je vrt, roštilj, krušna peć s pripadajućim stolom ispred, te druga strana je dio s hladom, zelenilom i pogledom. Iz dnevnog boravka se ulazi u blagovaonicu s kuhinjom, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice. Iz druge kupaonice se može pristupiti podrumu", opis je ove atraktivne nekretnine koja je izazvala brojne reakcije u grupi Zaustavimo devastaciju Jadrana.

Ima li smisla komentirat.. nit je jedina nit će bit nažalost.pa se neko čudi onoj Šveđanki..nije ona luda ljudi moji, samo realna", jedan je od komentara. 

"Nije privatno jer je pomorsko dobro 5 m od obale ali je pošto mu vjerovatno nece tu doć nitko da se kupa", pisali su komentatori koji su ukazali na zakon o pomorskom dobru. 

Popularni Članci