'

IZ POJA NA TRPEZU Završen mljetski sajam domaćih proizvoda, okupilo se 11 OPG-a (FOTO)

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: TZO Mljet
U nedjelju 7.7. završen je mljetski sajam domaćih proizvoda "Iz poja na trpezu" koji se održavao od 5.7. do 7.7. u Babinom Polju, drugu godinu za redom, a čiji je cilj razvoj i naglasak na hrvatske proizvode i male proizvođače. 

Na sajmu je sudjelovalo jedanaest OPG-a s otoka Mljeta i iz ostalih dijelova Hrvatske. Posjetitelji su mogli kušati i kupiti različite proizvode poput meda, vina, maslinovog ulja, sira, pršuta, prirodnih sokova i čajeva, raznih likera i prerađevina od voća i bilja. U sklopu sajma, svoj kutak imala je i Mala otočna biblioteka koja je provodila aktivnosti za djecu. Osim prodaje i promocije domaćih proizvoda, na programu je u subotu 6.7. bio koncert glazbenog sastava Cover page.

"Zahvaljujemo se svima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi ovog sajma, a posebno Ligi protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet i Komunalnom Mljet. Također, zahvale i svim posjetiteljima koji su došli i svojom kupnjom podržali sajam i tako podržali naše vrijedne izlagače i njihove domaće proizvode. Posebice zahvaljujemo svim izlagačima koji su se odazvali našem pozivu, jer bez njih ovog sajma nebi ni bilo", poručili su iz TZO Mljet. 

Popularni Članci