test

DAN POLICIJE Damir Parmać osvojio turnir u stolnom tenisu, visoka mjesta osvojena i u memorijalu 'Matko Maršić'

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Ove godine održan je osmi po redu turnir u stolnom tenisu povodom Dana policije i koji će, zbog sve većeg interesa, postati tradicionalan.Na turniru je sudjelovalo 11 igrača.

"Ove godine turnir je osvojio Damir Parmać, naš umirovljeni kolega, koji je u finalu pobijedio Milana Reza iz Službe za granicu rezultatom 3 : 2. Treće mjesto osvojio je Darko Božić isto tako umirovljeni kolega koji je bio bolji od Jurice Žderića iz PP Ploče rezultatom 3 : 2.

Prvi puta od prvog turnira do sada takmičenje u polufinalu, za treće mjesto kao i u finalu igralo se u 5 setova. Zahvaljujući što su igrači koji su igrali od polufinala do finala bili po kvaliteti ujednačeni i motivirani pružene su izuzetno kvalitetne partije," stoji u priopćenju policije.

Memorijal „Matko Maršić“

"U organizaciji Policijske akademije 24. rujna na strelištu Vrbovec održano je natjecanje u streljaštvu.
Policijsku upravu dubrovačko-neretvansku predstavljali su policijski službenici Ante  Beader, Dino Ćerlek i Branimir Barbir.

Natjecanje se sastojalo od preciznog i brzog te situacijskog praktičnog gađanja uz korištenje pištolja, jurišne puške i strojnice.

Naši predstavnici zauzeli su visoka mjesta u gađanju iz pištolja, puške i strojnice," objavila je Policijska uprava dubrovačko-neretvanska. 

Popularni Članci