'

BRAVO! Župan uručio nagrade učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim školskim sportskim natjecanjima

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović
Župan Nikola Dobroslavić jutros je uručio nagrade učenicima i mentorima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na državnim školskim sportskim natjecanjima.

To su Školsko športsko društvo Petar Kanavelić (OŠ Petra Kanavelića Korčula) za plivanje za djevojčice s voditeljicom Adrianom Barčić te Školsko športsko društvo Petka (OŠ Lapad) za badminton za djevojčice, s voditeljicom Hadžirom Brković, za prva mjesta. 

Za druga mjesta, nagrade su dobili Školsko športsko društvo Gimnazijalac (Gimnazija Dubrovnik) s voditeljicom Ivanom Batinić za sportski ples za djevojčice te Školsko športsko društvo Ombla (OŠ Mokošica) s voditeljem Ivanom Prcom, za judo. 

Nagrade za osvojena treća mjesta dobili su: Školsko športsko društvo Gimnazijalac (Gimnazija Dubrovnik) s voditeljicom Ivanom Batinić za košarku za djevojčice, Školsko športsko društvo Gundulić (OŠ Ivana Gundulića) s voditeljima Paulom Prkačin i Zoranom Glavinićem za odbojku za djevojčice do 6. razreda, Školsko športsko društvo 'Ombla' (OŠ Mokošica) s voditeljem Ivanom Prcom za judo za dječake te Školsko športsko društvo Predolac (OŠ Stjepana Radića Metković) s voditeljicom Katicom Vištica za rukomet za dječake. 

Popularni Članci