'

Square ponovno na vrhu

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Fotograf: Tonči Vlašić/DV
Dubrovački malonogometni klub Square večeras je u Gospinom polju pobijedio šibensku Crnicu i to rezultatom 4:2 te se time vratio na vrh 2. HNML. Ovom pobjedom Square-a, FC Arena iz Splita pada na drugo mjesto, no vrijedi napomenuti da ima utakmicu manje te će se pravi poredak znati tek nakon utakmice protiv Ustanika u nedjelju, 2. prosinca.

Iako je Square u poretku pozicioniran daleko više od Crnice, bilo je teško prognozirati ishod utakmice, pogotovo s obzirom da je Crnica u prethodnoj sezoni porazila Square. Iako su najavljivali ambicioznu sezonu i uspjeh u tekućoj sezoni, Crnica je svojom dosadašnjom igrom ipak razočarala svoju publiku, što dokazuje i ovaj poraz. Večerašnju utakmicu gledalo je stotinjak gledatelja koji su u ugodnoj atmosferi uživali podržavajući Squarove pothvate.

Sastav Square-a: Turuk, Saulan, Cvjetković, Čagalj, Kurbelašvili, Šimunović, Benić, Đuraš, Hasanović.

Sastav Crnice: Pešić, Junaković, Arambašić, Perica, Svrčak, Vuković, Kulušić, Jurković, Bumbak.

Strijelci: 1:0 Šimunović (4), 1:1 Junaković (11), 2:1 Benić (15), 3:1 Đuraš (35), 3:2 Petković (36), 4:2 Šimunović (37).

Suci: Mato Bajurin iz Dubrovnika i Goran Proleta iz Opuzena

Igrači Squara zadovoljni su gostima i njihovom korektnom igrom. Iako su pružili solidan otpor, bodovi su ipak zasluženo pripali Dubrovčanima.

Dubrovački drugoligaš još uvijek vodi bitku u slučaju utakmice 9. kola odigrane protiv Metkovića kada su, kako tvrde, bili oštećeni zbog nepravednih sudačkih odluka. Uložen je i službeni prigovor na sudačke odluke te se čeka rješenje.

Slijedeću utakmicu Square-a igra protiv Starog gradskog parkinga u Šibeniku.

Popularni Članci