'

Pomozimo dvojici braće Konavljana bez ikakvih primanja!

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Facebook grupa Dubrovčani humanitarci poziva sve koji su u mogućnosti prikupiti suhomesnate proizvode, konzerviranu gotovu hranu, trajno mlijeko, kavu, pastu, rižu, trajne namaze, ulje, brašno, šećer, sol, higijenske potrepštine da se jave na e - mail adresu info@fbhumanitarci.com ili patricija.uros@du.t-com.hr i tako pomognu dvojici braće iz Konavala bez ikakvih primanja.

U grupi stoji kako su imali izuzetno težak život. Majka ih je napustila, živjeli su s ocem alkoholičarom i bakom koja je zadnjih 5 godina bila nepokretna u jako teškim životnim uvjetima. Kako je navedeno, radi se o muškarcima koji imaju približno 50 godina, ne boje se rada i navikli su raditi kad god im se ukaže prilika za posao. Jedan od njih je radio na brodu kao kuhar, ali je zbog nedovoljne kvalifikacije dobio otkaz pa su se našli u jako teškoj poziciji.

Ovim putem, Facebook Dubrovčani humanitarci mole za pomoć sviju koji su im u stanju pomoći. Braća ne znaju za ovu akciju i ne traže ništa, ali će im pomoć zasigurno dobro doći. Inače, humanitarci osnivaju grupe na Facebooku u svim većih hrvatskim gradovima kako bi pomogli svojim građanima slabijeg imovinskog stanja, samohranim majkama, osobama s invaliditetom i svima onima kojima je pomoć potrebna.

Popularni Članci