'

Ne nasjedajte na sms poruke Lidla i Kozma

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Putem svojih Facebook stranica trgovački lanci Lidl i Kozmo obavještavaju građane da ne nasjedaju na SMS poruke o njihovim poklon bonovima.

Naime, brojni su građani dobili sms poruku u kojoj se navodi kako su dobitnici poklon bona u iznosu od 300 ili 400 kuna te kako bi realizirali bon moraju vratiti SMS poruku na brojeve navedene u poruci.

"Želimo Vas informirati kako spomenute SMS poruke ne stoje ni u kakvoj vezi s trgovačkim društvom Lidl Hrvatska, niti su dio marketinških aktivnosti tvrtke. Riječ je o zloupotrebi zaštićenog naziva LIDL. Lidl Hrvatska trenutno ne provodi nagradne igre u kojima se sudjeluje putem SMS poruka te savjetujemo da na ovakve poruke ne odgovarate.
Lidl Hrvatska ne preuzima odgovornost za financijsku štetu koja može proizaći slanjem poruka na broj 88208 ili 88108.", poručili su iz Lidla.

"Dragi naši, ako dobijete ovakvu poruku na svoj mobilni telefon, molimo vas da ne šaljete povratno SMS kao što vas u poruci traži. Radi se o prijevari u kojoj se koristi ime Kozmo, iako Kozmo drogerije nemaju ništa s ovime. Ispričavamo se unaprijed. Hvala na razumijevanju.", poruka je iz Kozma.

Popularni Članci