'

Jambo nije kriv

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dulist
Dubrovački HSS-ovci jutros su se ponovno družili sa građanima nastavljajući svoju akciju "Knjiga žalbe-što Vas smeta u našem Gradu". Kandidat HSS-a za gradonačelnika Željko Raguž komentirao je za Dubrovački Dnevnik optužnicu protiv Jamba kao i blokiranje računa Javne garaže.

HSS-ov kandidat za dubrovačkog gradonačelnika Željko Raguž za Dubrovački Dnevnik komentirao je podizanje optužnice protiv metkovskog gradonačelnika Stipe Gabrića-Jamba, rekavši kako se isti scenarij ponavlja već treći put i to uvijek uoći izbora. Smatra kako Jambo nije kriv i da postoji ikakav valjan dokaz već bi mu se to dokazalo. Ovu optužnicu smatra neosnovanom i da će biti odbačena kao i sve ostale optužbe do sada.

Što se tiče blokiranja računa Javne garaže mišljenja je da su to nastavci prepucavanja bivše gradonačelnice Dubravke Šuice i aktualnog gradonačelnika Andra Vlahušića, a sve se to lomi jedino preko leđa građana Grada Dubrovnika.

Upravo su zbog takvih stvari i pokrenuli Knjigu žalbe koja će im poslužiti i kao podloga za izborni program za nadolazeće izbore na koje idu samostalno jer ih ne zanimaju ni lijevi ni desni – rekao je Raguž.

Popularni Članci