'

VISOKORIZIČNI SUMMIT PROŠAO U NAJBOLJEM REDU Iz policije poručili građanima: Hvala vam!

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Goran Mratinović/DD
Mjere osiguranja uspostavljene zbog dolazaka i odlazaka brojnih stranih delegacija koje su sudjelovale na ovom skupu trajale su tri dana - započele su u jutarnjim satima u utorak i dovršene su danas tijekom poslijepodnevnih sati  

"Summit podrške Ukrajini koji se jučer održao u Dubrovniku, u sigurnosnom smislu je prošao na vrlo visokoj razini.
 
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska u suradnji s Ravnateljstvom policije provodila je brojne mjere osiguranja stranih delegacija koje su sudjelovale na navedenom skupu.
 
Osiguranje ovakve vrste skupova podrazumijeva angažman izuzetno velikog broja policijskih službenika svih rodova policije kao i korištenje sve potrebne tehničke opreme koja će osigurati visoku razinu sigurnosti.
 
U pomaganju provođenja mjera osiguranja značajnu je logističku potporu osigurao Grad Dubrovnik kao i brojne gradske žurne službe, odnosno komunalni djelatnici, vatrogasci i djelatnici hitne medicinske pomoći koji su redovno uključeni u provođenje ovakvih mjera osiguranja.
 
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska se ovim putem zahvaljuje njima kao i svima ostalima koju su na bilo koji način sudjelovali u provođenju mjera osiguranja, a posebno se želimo zahvaliti našim sugrađanima i brojnim gostima koji su poštivali sigurnosne preporuke policije i tijekom jučerašnjeg dana izbjegavali vožnju vozilima zbog čega nije dolazilo do većih gužvi i zastoja.
 
Osim toga, zahvaljujemo im i što su poštivali sve upute policijskih službenika na terenu zbog čega je ovo osiguranje prošlo bez ijednog incidenta i u sigurnosnom smislu na vrlo visokoj razini", objavili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske. 

Popularni Članci