Romana Vlašić nova direktorica

Autor: dubrovackidnevnik.hr Autori fotografija: Dubrovački Dnevnik
Nova direktorica Turističke zajednice Grada Dubrovnika je Romana Vlašić. "Čast mi je što je moj rad prepoznat", izjavila je za Dubrovački dnevnik.

Romana Vlašić izabrana je za novu direktoricu Turističke zajednice grada Dubrovnika, odlučilo je Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Dubrovnika na sjednici održanoj u utorak 22. siječnja. Vlašić je izabrana između deset kandidata koji su se prijavili na natječaj.

Romana Vlašić je u TZ-u provela gotovo tri godine, a proteklih deset godina provela je u MICE turizmu (kongresnom turizmu), gdje je radila kao voditeljica ureda.

"Čast mi je što je moj rad prepoznat i ovim putem bih se zahvalila svim kolegama. Trudit ću se da i dalje bilježimo dobre rezultate kao i dosad", izjavila je Vlašić za Dubrovački dnevnik, no napominje kako je još rano govoriti o budućim planovima i projektima. Na pitanje je li upravo ona bila prvi gradonačelnikov izbor, kako se spekulira, odgovara:" To pitajte njega. I ja, i sve moje kolege smo dobro surađivali s njim i bio je jako angažiran, osobito u posljednjih nekoliko mjeseci".

Popularni Članci