'

Gradonačelnik čestitao Marinu Lučiću, Luni Županović i Atletskom klubu Dubrovnik

Autor: dubrovackidnevnik.hr
Gradonačelnik Grada Dubrovnika uputio je čestitku Atletskom klubu Dubrovnik na uspjesima njihovim članova Marina Lučića i Lune Županović na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu.

"Srdačno vam čestitam na izvanrednim uspjesima koje ste postigli proteklog vikenda na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu! Vaša predanost, trud i sportski duh donijeli su vam zaslužene medalje na ponos cijelom klubu.

Čestitke upućujem mlađem kadetu Marinu Lučiću na osvajanju zlatne medalje u disciplini bacanja vortexa čime je zaslužio titulu državnog prvaka. Marine, tvoj izvanredan uspjeh inspiracija je svim mladim sportašima.

Također, čestitam mlađoj kadetkinji Luni Županović na osvajanju brončane medalje u bacanju kugle od 2 kg i postavljanju osobnog rekorda. Luna, pokazala si koliko se trud i rad isplate, što će ti sigurno biti dodatna motivacija za buduće treninge i natjecanja.  

Vaši rezultati pokazuju snagu zajedništva i podrške unutar kluba. Želimo vam puno uspjeha i sreće u budućim natjecanjima!", poručio je gradonačelnik Mato Franković.

Popularni Članci